Foldable LED mirror with phone holder

4652698
12.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Karsten-International
4,2 Sterren
Foldable LED mirror with phone holder
12.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De LED Make-upspiegel met selfie ringlicht en telefoonhouder is dé musthave voor elke beautyfanaat of multitasker! Film jezelf terwijl je je opmaakt of kijk je favoriete serie terwijl je je klaarmaakt voor vertrek. Met de 3 verschillende lichtkleuren en 10 helderheidstanden heb je altijd het perfecte licht. De standaard van de spiegel is in 2 hoogtes verstelbaar en kan volledig opgeklapt worden, zodat je hem compact kunt opbergen.

Make-up spiegel met telefoonhouder

Doe jij graag meerdere dingen tegelijk terwijl je je klaarmaakt voor de dag? Misschien bel je bijvoorbeeld vaak even met vrienden of familie terwijl je je mascara aanbrengt? Of kijk je nog net even het laatste stukje van die film van gisteravond af terwijl je je lippenstift opdoet? Dat wordt een stuk eenvoudiger dankzij de telefoonhouder op de standaard van deze spiegel. Je klemt de telefoon erin, schakelt de verlichting aan kunt jezelf bij goed licht opmaken.

Altijd de ideale verlichting tijdens make-upvideo's

Ook als je graag make-upvideo’s maakt is deze spiegel ideaal. Je hebt niet alleen stabiel beeld, maar de LED-verlichting zorgt er ook nog eens voor dat je gezicht mooi wordt belicht in de video. Het licht is verstelbaar in wit, warmgeel en een roze-tint en heeft 10 verschillende helderheden. De standaard van de spiegel is in 2 hoogtes verstelbaar en kan volledig opgeklapt worden zodat je hem compact kunt opbergen.

In de verpakking

  • Multifunctionele make-upspiegel
  • Stroomkabel
  • Handleiding

Productspecificaties

  • Merk: Peach Beauty
  • EAN: 8711568048848

Beoordelingen

Gesponsorde producten