FlinQ Slimme RGB Plafondventilator

4671819
149.99
Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FlinQ-Commerce
4,2 Sterren
FlinQ Slimme RGB Plafondventilator
149.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met deze plafondventilator van FlinQ houd je jouw woonruimte koel en aangenaam, maar biedt ook sfeervolle verlichting met zich mee. Met zijn moderne uitstraling en slimme functionaliteiten voegt deze ventilator zowel comfort als stijl toe aan elke ruimte.

De belangrijkste punten op een rij:

  • Multifunctionele ventilator: Ventilator en plafondverlichting in één
  • Bepaal de sfeer: Met 16 miljoen kleurencombinaties
  • Slimme besturing: Te bedienen via de FlinQ App of met afstandsbediening
  • Krachtige motor: Verkoelt ruimtes tot 20m2
  • Verstelbare LED-verlichting: Dimbaar met kleurtemperatuur van 3000K tot 6500K
  • Stille ventilator: Lage geluidsniveaus van 50 dB tot 70 dB
  • Modern design: Gemaakt van hoogwaardig plastic en staal

Oneindig veel mogelijkheden!

De LED-verlichting met 16 miljoen zelf in te stellen kleuren is een kenmerk waarmee deze plafondventilator zich onderscheidt van andere plafondlampen! Of je nu een feestelijke sfeer wilt creëren of een ontspannen ambiance voor een rustige avond, met deze ventilator kun je altijd de perfecte kleurinstelling vinden. De ingebouwde LED-verlichting is volledig dimbaar, waardoor je de helderheid kunt aanpassen aan je behoeften. Dit maakt het mogelijk om zowel helder licht te hebben voor functionele taken als gedimd licht voor een gezellige sfeer. Met de FlinQ App kun je eenvoudig de kleur en intensiteit van het licht regelen, zodat je altijd de juiste setting hebt voor elk moment.

Bedienen middels afstandbediening of met de FlinQ app

Ben je de afstandsbediening even kwijt? Dan kun je de ventilator alsnog bedienen via je telefoon met de gratis FlinQ app. In onze app kun je al onze Smart producten bedienen!

Krachtige, maar stille ventilator

Deze ventilator is uitgerust met een krachtige motor die met gemak jouw slaapkamer of andere woonruimte weet te ventileren. Deze motor is ontworpen voor langdurige prestaties, waardoor je jarenlang kunt genieten van verfrissende koeling. Ondanks zijn kracht werkt de ventilator uiterst stil, met geluidsniveaus variërend van slechts 50 dB tot 70 dB, afhankelijk van de gekozen snelheid. Dit maakt hem ideaal voor slaapkamers en andere rustige ruimtes waar je niet gestoord wilt worden door lawaai.

Zomer- en wintermodus

De ventilator beschikt over 2 verschillende modussen: een zomer- en wintermodus. In de zomer draait de ventilator met de klok mee en zorgt dit voor een neerwaartse luchtstroom, wat zorgt voor een verkoelend effect tijdens de warme dagen. In de wintermaanden verplaatst de ventilator door middel van de wintermodus de warme lucht die zich bij het plafond verzamelt naar beneden. Dit helpt om de warmte in de kamer gelijkmatig door de ruimte te verspreiden. Het verbetert daarnaast de luchtkwaliteit en verlaagt de stookkosten.

Over FlinQ

Van krachtige, Smart airco’s tot deze slimme plafondventilator: FlinQ is al jaren bezig om het bij mensen thuis een stukje comfortabeler te maken tijdens de warme zomerdagen. Onze producten staan bekend om hun innovatieve karakter en goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Alle Smart apparaten van de FlinQ kun je besturen in onze gratis app. Hiermee regel je de temperatuur in huis, kijk je wie er voor de deur staat en doe je de lichten aan binnen of buiten: hoe gemakkelijk is dat?!

Productspecificaties

  • Merk: FlinQ
  • EAN: 8720955005906
  • Met lichtbron: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten