FlinQ Draadloze Luchtcompressor Premium

4647787
79.99
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FlinQ-Commerce
4 Sterren
FlinQ Draadloze Luchtcompressor Premium
79.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met deze luchtcompressor breng je zonder moeite alle banden van je auto op spanning. Binnen 6 minuten pompt u een 205/55 R16 autoband (wordt veelal gebruik voor personenauto’s) op van 0 naar 36 PSI. Deze luchtcompressor staat bekend om zijn kracht, nauwkeurigheid en veelzijdigheid.

Belangrijkste punten op een rij:

  • Geschikt voor auto's, caravans, motoren, fietsen en andere opblaasbare artikelen
  • Breng in enkele minuten al je banden op spanning
  • Vooraf ingestelde modulen voor extra gemak
  • Duidelijk LCD-display met realtime weergave van de bandenspanning
  • Nauwkeurig chip die nog preciezer de gewenste spanning kan bepalen
  • Inclusief opbergtas, handleiding, USB-kabel en opzetstukken

Pompt autobanden op in enkele minuten:

Met deze draagbare luchtcompressor hoef je niet meer langs het tankstation om je bandenspanning te controleren. Je doet dit gewoon thuis of als je onderweg bent. De krachtige motor pompt in 1 minuut de bandenspanning van 25 PSI naar maximaal 36 PSI. Met een volledig opgeladen accu pomp je moeiteloos alle banden van je auto op. Wanneer de autoband de gewenste spanning heeft bereikt, wordt de compressor automatisch uitgeschakeld.

Specificaties van de luchtcompressor:

  • Snelheidsmotor van 15.000 R/min
  • 19-cilinder luchtpomp
  • Creëert een luchtstroom van 32 L/min
  • Levert maximale druk van 160 PSI

Vooraf ingestelde modulen voor elk type voertuig:

Om tijd en moeite te besparen is de luchtcompressor voorzien van een aantal presets. Dit zijn vooraf ingestelde modules gericht op de verschillende voertuigen die je kunt oppompen. Denk aan: auto's, caravans, fietsen, motoren, maar ook een basketbal. Het is ook mogelijk om zelf de spanning in te stellen door middel van de plus en min toetsen op het LCD-scherm.

LCD-Display voor extra gebruiksgemak:

De luchtcompressor is uitgerust met een LCD-scherm dat nauwkeurig de spanning in realtime weergeeft. Verder beschikt de compressor over een chip die de druk nog nauwkeuriger kan bepalen. Dit is ideaal als je voorwerp gaat oppompen zoals een luchtbed.

Een complete set voor onderweg:

Deze set bestaat uit een luchtcompressor, 3 opzetstukken, 1 luchtslang, USB-oplaadkabel, een opbergtas en een duidelijke handleiding.

Over FlinQ

Van leuke gadgets zoals indoor camera’s tot deze luchtcompressor: FlinQ is al jaren bezig om het bij mensen thuis een stukje comfortabeler en makkelijker te maken. Onze producten staan bekend om hun innovatieve karakter en goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Alle Smart apparaten van de FlinQ kun je besturen in onze gratis app. Hiermee regel je de temperatuur in huis, kijk je wie er voor de deur staat en doe je de lichten aan buiten: hoe gemakkelijk is dat?!

Productspecificaties

  • Merk: FlinQ
  • EAN: 8720955005838

Beoordelingen

Gesponsorde producten