Flextail Gear Tropo 2 Luchtbedpomp - Opblaaspomp op batterijen - Wit

4618983
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Flextail Gear Tropo 2 Luchtbedpomp - Opblaaspomp op batterijen - Wit
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Flextail - Tropo 2 Luchtpomp op Batterijen – Wit 

Een compacte metgezel die altijd klaarstaat voor jouw avonturen, dat is wat de Flextail Gear Tropo 2 in helder wit belooft. Deze luchtpomp op batterijen biedt ultiem gemak en veelzijdigheid, zowel thuis als onderweg. In deze uitgebreide tekst ontdek je alles wat je moet weten over de Tropo 2 en waarom hij een must-have is voor jouw opblaasbare behoeften. 

De Pluspunten van de Tropo 2 van Flextail 

  • Opblazen 
  • Vacuümzuigen 
  • Licht, máár 100 gram 
  • Werkt op 4AA batterijen 
  • Krachtig 
  • compact 
Een Krachtige Luchtpomp  

De Tropo 2 is een echte krachtpatser in een compacte behuizing. Met deze elektrische luchtpomp op batterijen kun je moeiteloos luchtbedden, opblaasbare boten, zwemringen en nog veel meer opblazen. Hij levert indrukwekkende prestaties zonder gedoe met handmatig pompen of dure persluchtcilinders. Dankzij zijn draagbare formaat kun je deze luchtpomp overal mee naartoe nemen, of je nu gaat kamperen, naar het strand gaat of gewoon thuis bent. 

Eenvoudige Bediening  

De Tropo 2 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met slechts één druk op de knop begint de luchtpomp met zijn werk. Er zijn geen ingewikkelde instellingen of knoppen waar je je zorgen over hoeft te maken. De intuïtieve bediening maakt het voor iedereen toegankelijk. Of je nu jong of oud bent, deze luchtpomp maakt het oppompen van je opblaasbare items een fluitje van een cent. 

Compact en Draagbaar  

Met afmetingen van slechts 11 x 9,5 x 8,4 cm en een gewicht van slechts 320 gram is de Tropo 2 extreem draagbaar. Je stopt hem gemakkelijk in je tas, rugzak of zelfs in de koffer van je auto. Dit maakt hem perfect voor reizen, kamperen of gewoon voor dagelijks gebruik. Je hebt altijd toegang tot een handige luchtpomp, waar je ook bent. 

Altijd Stroom bij de Hand  

De Tropo 2 werkt op batterijen, wat betekent dat je niet afhankelijk bent van stopcontacten of stroombronnen. Hij wordt aangedreven door 4 AA-batterijen, die overal verkrijgbaar zijn. Dit maakt de luchtpomp ideaal voor buitenactiviteiten waar je geen toegang hebt tot elektriciteit. Of het nu op de camping is of op het strand, je hebt altijd de mogelijkheid om je opblaasbare items op te pompen. 

Veelzijdigheid Ten Top  

Deze luchtpomp is niet alleen handig voor het opblazen van luchtbedden. Dankzij de meegeleverde opzetstukken kun je hem voor verschillende taken gebruiken. Denk aan opblaasbare speelgoed, zwembaden, opblaasbare meubels en meer. Hij biedt een veelzijdige oplossing voor al je opblaasbare behoeften. 

Hoe Werkt het?  

Het gebruik van de Tropo 2 is een fluitje van een cent. Kies het juiste opzetstuk voor je opblaasbare item en bevestig het stevig aan de luchtpomp. Plaats het andere uiteinde van het opzetstuk in het ventiel van je opblaasbare object. Schakel de luchtpomp in en hij begint met pompen. Zodra je item volledig is opgeblazen, schakel je de pomp uit en verwijder je het opzetstuk. Het is zo simpel als dat. 

Conclusie  

De Flextail Gear Tropo 2 in elegant wit is de ideale metgezel voor iedereen die houdt van gebruiksgemak en veelzijdigheid. Of je nu geniet van het buitenleven, op reis bent of gewoon thuis, deze luchtpomp staat altijd voor je klaar. Bestel de Tropo 2 vandaag nog bij FerryGut en ontdek hoe hij je opblaasbare items snel en gemakkelijk opblaast. Met deze luchtpomp in je arsenaal ben je altijd klaar voor avonturen, waar ze je ook naartoe brengen. Naast de Tropo van Flextail is er ook de Luvego mini pump in het wit. Bekijk al onze luchtbedpompen op FerryGut.

.

Productspecificaties

  • Merk: Flextail
  • EAN: 6971670130684

Beoordelingen

Gesponsorde producten