Flextail Gear Max Pump 2 Pro Luchtbedpomp - 4 in 1 - Luchtpomp, Lantaarn, Vacuümpomp, Noodpowerbank - Zwart

4618984
59.99
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Flextail Gear Max Pump 2 Pro Luchtbedpomp - 4 in 1 - Luchtpomp, Lantaarn, Vacuümpomp, Noodpowerbank - Zwart
59.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Flextail Gear – Max Pump 2 Pro – Zwart

Het avontuur roept, en met de Flextail Gear – Max Pump 2 Pro in stijlvol zwart wordt jouw volgende buitenexcursie nog opwindender. Deze veelzijdige luchtpomp combineert technologie en gemak op meesterlijke wijze, en je zult er geen spijt van krijgen. Lees verder om te ontdekken waarom de zwarte Max Pump 2 Pro de perfecte metgezel is voor jouw toekomstige reizen. 

De Pluspunten van de Max Pump 2 Pro van Flextail 

  • Opblazen 
  • Vacuümzuigen 
  • Lantaarn én nood powerbank 
  • Tot 500 Lumen 
  • Oplaadbaar met meegeleverde USB-C kabel 
  • Maar 160 gram 
  • 300L/MIN, 4.5kPa 
Eén Pomp, Ontelbare Mogelijkheden  

De Max Pump 2 Pro is niet zomaar een luchtpomp; het is een alles-in-één wonder. In de eerste plaats is het een krachtige luchtpomp die je luchtbed of opblaasbare kajak in een oogwenk oppompt. Maar daar houdt het niet op. Deze veelzijdige luchtpomp doet ook dienst als heldere lantaarn om je kampeeravonden te verlichten. Daarnaast kun je hem gebruiken als vacuümpomp om je kleding of dekens op te bergen en zelfs als noodpowerbank voor je elektronische apparaten. Dit betekent dat één apparaat verschillende behoeften kan vervullen, of je nu in de wildernis bent of thuis. 

Altijd en Overal Stroom  

De Max Pump 2 Pro is uitgerust met een krachtige oplaadbare batterij van 3600 mAh, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot stroom. Gebruik de luchtpomp niet alleen voor je luchtbed, maar laad ook je smartphone, tablet of andere apparaten op. Dit maakt de luchtpomp ideaal voor noodsituaties of om van je favoriete muziek te genieten tijdens het kamperen. 

Compact en Draagbaar  

Met zijn compacte en lichtgewicht ontwerp kun je de Max Pump 2 Pro overal mee naartoe nemen. Of je nu de natuur in trekt, een dagje aan het strand doorbrengt of gewoon thuis bent, deze luchtpomp past perfect in je reisbagage of rugzak. Of je nu voorbereid bent op onverwachte situaties of gewoon plezier wilt hebben, deze luchtpomp biedt het allemaal. 

Veilig en Betrouwbaar  

Veiligheid staat voorop, en de Max Pump 2 Pro zorgt ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. De luchtpomp is uitgerust met bescherming tegen oververhitting, kortsluiting en overbelasting, zodat jij en je apparaten altijd veilig zijn. Je kunt met vertrouwen gebruikmaken van de verschillende functies van deze luchtpomp zonder je zorgen te maken over mogelijke schade. 

Eenvoudige Bediening  

De Max Pump 2 Pro is uiterst gebruiksvriendelijk. Met een intuïtieve interface kun je eenvoudig schakelen tussen de verschillende functies en de luchtdruk regelen. Het heldere LED-display geeft alle benodigde informatie weer, en met één druk op de knop kun je de pomp activeren. Geen ingewikkelde instructies of knoppen; deze luchtpomp is ontworpen om voor iedereen toegankelijk te zijn. 

Kortom, de Flextail Gear – Max Pump 2 Pro in stijlvol zwart is de ideale metgezel voor iedereen die graag buiten is en avonturen beleeft. Bestel de jouwe vandaag nog bij FerryGut en ontdek hoe één compact apparaat al jouw avonturen en dagelijkse behoeften kan vervullen. Met de zwarte Max Pump 2 Pro ben je altijd klaar voor elke situatie, waar je avonturen je ook naartoe brengen. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Flextail
  • EAN: 6971670130707

Beoordelingen

Gesponsorde producten