Flextail Gear Max Pump 2 Pro Luchtbedpomp - 4 in 1 - Luchtpomp, Lantaarn, Vacuümpomp, Noodpowerbank - Wit

4618985
59.99
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Flextail Gear Max Pump 2 Pro Luchtbedpomp - 4 in 1 - Luchtpomp, Lantaarn, Vacuümpomp, Noodpowerbank - Wit
59.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Flextail Gear – Max Pump 2 Pro – Wit

Een avontuurlijke geest verdient een metgezel, en met de Flextail Gear – Max Pump 2 Pro in stralend wit word je volgende outdoor-ervaring nog specialer. Deze veelzijdige luchtpomp, een toonbeeld van technologische innovatie en gebruiksgemak, zal je nooit in de steek laten. Lees verder om te ontdekken waarom de witte pompde perfecte reisgenoot is voor jouw volgende avontuur. 

De Pluspunten van de Max Pump 2 Pro van Flextail: 

  • Opblazen 
  • Vacuümzuigen 
  • Lantaarn én nood powerbank 
  • Tot 500 Lumen 
  • Oplaadbaar met meegeleverde USB-C kabel 
  • Maar 160 gram 
  • 300L/MIN, 4.5kPa 
Vier in Eén Pomp 

De Max Pump 2 Pro is geen gewone luchtpomp, hij is een 4-in-1 alleskunner. Allereerst is het een krachtige luchtpomp die je luchtbed of opblaasbare kajak razendsnel oppompt. Maar dat is nog maar het begin. Deze veelzijdige luchtpomp fungeert ook als heldere lantaarn om je kampeernachten te verlichten. Bovendien kan hij worden gebruikt als vacuümpomp om je kleding of dekens op te bergen en zelfs als noodpowerbank voor je elektronische apparaten. Dit betekent dat één apparaat verschillende behoeften kan vervullen, zowel in de wildernis als thuis. 

Altijd en Overal Energie  

De Max Pump 2 Pro is uitgerust met een krachtige oplaadbare batterij met een capaciteit van 3600 mAh, zodat je altijd en overal toegang hebt tot stroom. Gebruik de luchtpomp niet alleen voor je luchtbed, maar laad ook je smartphone, tablet of andere apparaten op. Dit maakt de luchtpomp ideaal voor noodsituaties of om van je favoriete muziek te genieten tijdens het kamperen. 

Compact en Draagbaar  

Met zijn compacte en lichtgewicht ontwerp kun je de Max Pump 2 Pro overal mee naartoe nemen. Of je nu de natuur intrekt, een dag aan het strand doorbrengt of gewoon thuis bent, deze luchtpomp past moeiteloos in je reisbagage of rugzak. Of je nu voorbereid bent op onverwachte situaties of gewoon plezier wilt hebben, deze luchtpomp is jouw ideale metgezel. 

Veilig en Betrouwbaar  

Veiligheid staat voorop, en de Max Pump 2 Pro is er om voor jou en je apparaten te zorgen. De luchtpomp is voorzien van bescherming tegen oververhitting, kortsluiting en overbelasting, waardoor je met een gerust hart gebruik kunt maken van de verschillende functies zonder je zorgen te maken over eventuele schade. 

Eenvoudige Bediening  

De Max Pump 2 Pro is extreem gebruiksvriendelijk. Met een intuïtieve interface kun je eenvoudig schakelen tussen de verschillende functies en de luchtdruk regelen. Het heldere LED-display toont alle benodigde informatie, en met slechts één druk op de knop activeer je de pomp. Geen ingewikkelde instructies of knoppen; deze luchtpomp is ontworpen om voor iedereen toegankelijk te zijn. 

Kortom, de Flextail Gear – Max Pump 2 Pro in stralend wit is de perfecte reisgenoot voor avonturiers. Bestel de jouwe vandaag nog bij FerryGut en ontdek hoe één compact apparaat al je avonturen en dagelijkse behoeften kan vervullen. Met de witte Max Pomp 2 Pro ben je altijd klaar voor elke situatie, waar je avonturen je ook naartoe brengen. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Flextail
  • EAN: 6971670130691

Beoordelingen

Gesponsorde producten