Flextail Gear Luchtpomp draadloos voor opblaasbare boten MAX BOAT PUMP - Draadloze pomp - Krachtig - Compact

4618989
89.95
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Flextail Gear Luchtpomp draadloos voor opblaasbare boten MAX BOAT PUMP - Draadloze pomp - Krachtig - Compact
89.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Flextail Gear – Max BOAT Pump: De Perfecte Draadloze Luchtpomp voor Opblaasbare Boten. 

Er is niets vervelender dan staan ??wachten bij het opblazen van je opblaasbare boot voordat je aan je avontuur op het water kunt beginnen. De Flextail Gear – Max BOAT Pump is de ultieme draadloze oplossing voor dit probleem. Deze krachtige en compacte luchtpomp is ontworpen om je opblaasbare boot snel en gemakkelijk op te blazen. Dit zorgt ervoor dat je meer tijd op het water kunt doorbrengen en minder tijd aan de kant hoeft te besteden.  

De Pluspunten van de Max BOAT Pump van Flextail: 

  • Zeer compact ontwerp 
  • Krachtige pomp 
  • Binnen no-time opgeblazen 
  • Duurzaam materiaal 
  • Heroplaadbare batterij 
  • Snoerloos 
Krachtige Prestaties

De Flextail Gear – Max BOAT Pump beschikt over een indrukwekkende lithiumbatterij van 2500 mAh. Daarnaast heeft deze boot pomp een krachtige motor, waardoor hij je opblaasbare boot moeiteloos kan opblazen. Of het nu gaat om een kano, kajak, rubberboot of ander type opblaasbare boot, deze luchtpomp voert het werk uit zonder enige moeite. Hij levert voldoende vermogen om je boot snel en stevig op te blazen. Bediening is zeer eenvoudig en kan op elk gewenst moment worden uitgevoerd. In slechts 96 seconden kun je een enkele kajak opblazen (274 x 76 x 33 cm) en hij kan tot wel 15 kajaks opblazen.

Compact en Draagbaar

De draadloze luchtpomp is ontworpen met mobiliteit in gedachten. Met een gewicht van slechts 455 gram en een compact formaat kun je hem overal mee naartoe nemen. Of je nu op een kampeertrip gaat, een dagje op het strand doorbrengt of gewoon in de achtertuin ontspant, deze luchtpomp is je ideale metgezel.

Oplaadbaar via USB

Met de meegeleverde USB-oplaadkabel kun je de luchtpomp eenvoudig opladen, zodat je altijd klaar bent voor actie. Een volledige oplaadbeurt biedt voldoende vermogen om meerdere opblaasbare boten op te blazen, zodat je onbezorgd van je avontuur kunt genieten.

Handige Accessoires

De Flextail Gear – Max BOAT Pump wordt geleverd met handige accessoires, waaronder verschillende mondstukken en een opbergtas. De mondstukken stellen je in staat om diverse opblaasbare producten op te blazen zonder extra accessoires te hoeven aanschaffen. De opbergtas zorgt ervoor dat je de luchtpomp en accessoires georganiseerd en gemakkelijk kunt meenemen.

Voor Watersportliefhebbers en Kampeerders

De Flextail Gear – Max BOAT Pump is ideaal voor watersportliefhebbers en kampeerders die snel en zonder gedoe hun opblaasbare boten willen opblazen. Of je nu een visser bent die graag naar afgelegen visplekken gaat, een kampeerder die houdt van avontuurlijke uitstapjes, of gewoon iemand die ontspanning op het water waardeert, deze luchtpomp maakt het oppompen van je opblaasbare boot eenvoudig en stressvrij.

In conclusie

De Flextail Gear – Max BOAT Pump is een onmisbare tool voor iedereen die van watersport en avontuur houdt. Bestel de jouwe vandaag nog bij FerryGut en geniet van meer tijd op het water en minder tijd bij de kant. Met deze draadloze luchtpomp kun je snel en gemakkelijk je opblaasbare boot gereed maken voor nieuwe avonturen!

Bekijk naast deze kayak-pomp ook onze SUP-pompen voor al je wateravonturen.

.

Productspecificaties

  • Merk: Flextail
  • EAN: 6971670132466
  • Materiaal: Plastic

Beoordelingen

Gesponsorde producten