Flextail Gear luchtbed pomp Tiny Pump X2 - Oplaadbare luchtbedpomp - 400LM lantaarn - 3-in-1 - Zwart

4618991
44.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Flextail Gear luchtbed pomp Tiny Pump X2 - Oplaadbare luchtbedpomp - 400LM lantaarn - 3-in-1 - Zwart
44.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Flextail Gear Tiny pump X2 Luchtbed pomp – Zwart 

Met de Flextail Gear Tiny Pump X2 in elegant zwart haal je een krachtige en veelzijdige metgezel in huis. Deze compacte en draagbare elektrische luchtbed pomp staat altijd voor je klaar, of je nu op avontuur gaat, thuis bent of op vakantie. In deze uitgebreide tekst ontdek je alles wat je moet weten over deze handige 3-in-1 luchtpomp. 

De Pluspunten van de Tiny Pump X2 van Flextail: 

  • Opblazen 
  • Vacuümzuigen  
  • Lantaarn 
  • Oplaadbaar met meegeleverde USB-C kabel 
  • 95 gram 
  • 180L/MIN 
Krachtige Prestaties  

De Tiny Pump X2 is een ware krachtpatser in een bescheiden formaat. Deze elektrische luchtpomp pompt lucht met een indrukwekkende snelheid van 180 liter per minuut en levert een druk van 4kPa. Dit maakt hem ideaal voor het snel opblazen van diverse opblaasbare voorwerpen, zoals luchtmatrassen, opblaasbare bootjes, luchtringen en zelfs vacuüm opbergzakken, zoals de handige Flexbag vacuümzakken. Dankzij de vijf meegeleverde opzetstukken kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende toepassingen. Of je nu iets wilt opblazen of leegzuigen, met de Tiny Pump X2 heb je altijd de juiste oplossing binnen handbereik. 

Ingebouwde Accu  

De Tiny Pump X2 is uitgerust met een krachtige ingebouwde accu met een capaciteit van 1300 mAh. Opladen is een fluitje van een cent dankzij de meegeleverde USB-C kabel. Met een volledig opgeladen accu kun je maar liefst 10 luchtbedden oppompen, 20 vacuümzakken leegzuigen of de ingebouwde lantaarn 10 uur lang gebruiken op een helderheid van 40 lumen. Deze veelzijdige luchtbed pomp biedt dus niet alleen efficiëntie bij het oppompen en leegzuigen, maar komt ook van pas bij verlichtingsbehoeften tijdens je avonturen. 

Handige Lantaarnfunctie  

De Tiny Pump X2 is voorzien van een praktische ingebouwde lantaarn aan de onderzijde van het pompje. Hierdoor kun je de pomp gemakkelijk ophangen aan de nok van je tent of aan je tas. De lantaarn biedt drie verschillende lichtstanden, namelijk 40 lumen, 160 lumen en 400 lumen. Met de grote knop in het midden regel je moeiteloos de gewenste helderheid. Of je nu extra licht nodig hebt tijdens het kamperen of je kampeerplek wilt verlichten, deze lantaarn is een handige toevoeging aan je uitrusting. 

Lichtgewicht en Compact Design  

Het compacte ontwerp van de Tiny Pump X2 maakt hem tot een ideale metgezel voor onderweg. Met afmetingen van slechts 4.5x4,3x5,8 cm neem je hem eenvoudig mee tijdens je reizen en avonturen. Bovendien weegt de pomp slechts 95 gram, waardoor je nauwelijks merkt dat hij in je rugzak zit. Of je nu op vakantie bent en geen toegang hebt tot een stofzuiger om je vacuümzakken leeg te zuigen of snel je opblaasbare voorwerpen wilt gebruiken, de Tiny Pump X2 biedt de oplossing. 

Eenvoudige Bediening  

De Tiny Pump X2 is uiterst gebruiksvriendelijk. Bevestig het juiste opzetstuk op de luchtbed pomp, sluit de pomp aan op het voorwerp dat je wilt opblazen of leegzuigen, en zet hem aan met de aan/uit-knop. Schakel de pomp weer uit zodra de gewenste luchtdruk is bereikt. De bediening is intuïtief en vereist geen ingewikkelde instructies of knoppen. Deze luchtpomp is ontworpen om voor iedereen toegankelijk te zijn. 

Conclusie  

De Flextail Gear Tiny Pump X2 in elegant zwart is de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar gemak en efficiëntie. Naast de zwarte kleur is de Tiny X2 ook verkrijgbaar in het Oranje en in het Wit. Bestel deze veelzijdige elektrische luchtbed pomp vandaag nog bij FerryGut en ontdek hoe hij je kan helpen bij het snel en eenvoudig oppompen en leegzuigen van diverse opblaasbare voorwerpen. Of je nu kampeert, op vakantie bent of gewoon thuis gebruikt maakt van deze luchtpomp, je zult versteld staan van zijn prestaties en veelzijdigheid. Haal het maximale uit je avonturen met de Tiny Pump X2 van Flextail Gear. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Flextail
  • EAN: 6971670131421
  • Materiaal: Plastic

Beoordelingen

Gesponsorde producten