Flextail Gear luchtbed pomp Tiny Pump X2 - Oplaadbare luchtbedpomp - 400LM lantaarn - 3-in-1 - Oranje

4618996
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Flextail - Tiny Pump X2 Elektrisch Luchtbedpompje – Oranje

Op zoek naar de perfecte metgezel voor je avonturen in de buitenlucht? De Flextail Gear Tiny Pump X2 in opvallend oranje is niet zomaar een elektrisch luchtbedpomp, maar een multifunctioneel wonder dat je kampeertrip, stranddag of thuisgebruik naar een hoger niveau tilt. Deze compacte pomp biedt draagbaarheid en prestaties, waardoor hij een onmisbaar hulpmiddel is voor allerlei opblaasbare behoeften. Lees verder om te ontdekken waarom de Tiny Pump X2 in opvallend oranje jouw nieuwe favoriete reismaatje wordt.  

De Pluspunten van de Tiny Pump X2 van Flextail: 

  • Opblazen 
  • Vacuümzuigen  
  • Lantaarn 
  • Oplaadbaar met meegeleverde USB-C kabel 
  • 95 gram 
  • 180L/MIN 
Kracht en Efficiëntie

De Tiny Pump X2 mag dan klein van formaat zijn, maar hij barst van de kracht. Met een druk van 4kPa en een debiet van 300L/min, pompt deze elektrische luchtpomp je luchtbed, opblaasbare boot of ander opblaasbaar speelgoed in een mum van tijd op. De meegeleverde opzetstukken zorgen voor veelzijdigheid, of je nu moet oppompen of leegzuigen. Een enkele lading van deze pomp kan je meerdere keren van dienst zijn, of je nu 10 luchtbedden wilt opblazen, 20 vacuümzakken wilt leegzuigen of de ingebouwde lantaarn wilt gebruiken. 

Lantaarnfunctie voor Verlichting

De Tiny Pump X2 heeft ook een ingebouwde lantaarn die kan worden gebruikt om je kampeerplek te verlichten of om als noodverlichting te dienen. Met drie verschillende lichtstanden (40 lumen, 160 lumen en 400 lumen) kun je de helderheid aanpassen aan je behoeften. Of je nu 's nachts je tent wilt verlichten of een leeslampje nodig hebt, deze pomp doet het allemaal. 

Lichtgewicht en Draagbaar

Een van de grootste troeven van de Tiny Pump X2 is zijn draagbaarheid. Met een gewicht van slechts 95 gram en compacte afmetingen, past hij gemakkelijk in je rugzak of reistas. Of je nu gaat kamperen, een dagje naar het strand gaat of gewoon thuis bent, deze luchtpomp is altijd klaar voor actie. Vergeet zware handpompen en moeizaam opblazen; deze pomp maakt het proces moeiteloos. 

Oplaadbaar en Duurzaam

De Tiny Pump X2 is uitgerust met een krachtige oplaadbare batterij van 3600 mAh, waardoor hij altijd klaar is voor gebruik. Je kunt niet alleen je opblaasbare voorwerpen oppompen, maar ook je smartphone, tablet of andere apparaten opladen. Dit maakt de pomp uiterst handig tijdens noodsituaties of wanneer je in de wildernis bent en stroom nodig hebt. 

Kortom, de Flextail Gear Tiny Pump X2 in opvallend oranje is een betrouwbare reisgenoot voor avonturiers en iedereen die graag het gemak van een draagbare elektrische luchtpomp wil ervaren. Bestel de jouwe vandaag nog bij FerryGut en ontdek hoe deze luchtpomp je leven gemakkelijker en comfortabeler kan maken. Of je nu in de buitenlucht bent of gewoon thuis, de Tiny Pump X2 staat altijd voor je klaar om je opblaasbare behoeften te vervullen. De pomp is verkrijgbaar in niet alleen de kleur Oranje, maar ook in Zwart en Wit voor wie de voorkeur geeft aan eenvoudigere kleuren.

.

Productspecificaties

  • Merk: Flextail
  • EAN: 6971670131414

Beoordelingen

Gesponsorde producten