Flextail Gear EVO Pump 2 - Elektrische luchtpomp - Zwembad - Kamperen - Matras - Multifunctionele luchtpomp - luchtbed

4618993
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Flextail Gear EVO Pump 2 - Elektrische luchtpomp - Zwembad - Kamperen - Matras - Multifunctionele luchtpomp - luchtbed
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Flextail Gear – Elektrische luchtpomp - EVO Pump  2

Maak kennis met de Flextail EVO Pump, jouw ideale metgezel voor moeiteloos oppompen en leeg laten lopen. Of je nu gaat kamperen, een luchtbed opblaast, of op het punt staat om op avontuur te gaan, deze elektrische luchtpomp zal het klusje snel en gemakkelijk klaren. Zeg vaarwel tegen handmatig pompen en tijdrovende inspanningen, en verwelkom het comfort en de efficiëntie van de Flextail EVO Pump in je leven. 

De pluspunten van de EVO Pump van Flextail 

  • Opblazen 
  • Vacuümzuigen, 
  • Autostekker (1.5m) en normale stekker (1.5m) 
  • Aan/uit switch 
  • 5 extra mondstukken 
  • 125 gram 
  • 400L/MIN, 3kPa 
  • Vermogen: 36W 
Licht gewicht en compact 

Deze elektrische luchtpomp is enorm licht, met een gewicht van 125 gram is dit een van de lichtere luchtbed pompen verkrijgbaar. Tevens is de pomp zo klein dat je deze gemakkelijk meeneemt. Je kan deze dus prima op vakantie meenemen om even snel het speelgoed voor aan het zwembad op te pompen, of de vacuümzakken vacuüm te zuigen als er geen stofzuiger aanwezig is. Ook kan je de opblaaspomp prima voor thuis gebruiken. Heb je logees met een luchtbed, wil je de BBQ aan krijgen met wat extra wind of wil je de kussens vacuümzuigen? Dan gebruik je natuurlijk de EVO Pump 2! Een kleine en draagbare luchtpomp om mee te nemen op reis. De EVO-pomp heeft geen ingebouwde batterij en wordt gevoed door een stekker of autolader. Elke EVO-pomp wordt geleverd met deze accessoires en je kunt hem overal gebruiken. 

Geen moeizame handmatige inspanning meer 

Het handmatig oppompen van luchtbedden en andere opblaasbare producten kan vermoeiend en tijdrovend zijn. De Flextail EVO Pump maakt hieraan een einde. Met een druk op de knop wordt je luchtbed in een mum van tijd opgeblazen en klaar voor gebruik. En als je je kampeeravontuur beëindigt, kun je met dezelfde eenvoud de lucht uit je producten laten lopen, waardoor inpakken snel en stressvrij wordt. 

5 extra mondstukken 
  • Luchtbed mondstuk compleet 
  • Luchtbed mondstuk (20mmx21.4mm) 
  • Vacuum mondstuk (16.2mmx24.3mm) 
  • Luchtbed mondstuk (29.7mmx8.6mm) 
  • Zwembanden/opblaasbaar speelgoed mondstuk (5mmx45.6mm) 
Hoe werkt het: 

Sluit het juiste opzetstuk aan op de EVO Pump 2. Sluit de EVO Pump 2 aan op een stoompunt en sluit vervolgens de pomp aan op het luchtbed, opblaasboot of iets anders wat je wilt opblazen óf vacuümzuigen. Zet de pomp aan middels de aan/uit switchknop en zet deze weer af zodra het opgeblazen of vacuüm gezogen is. Sluit de pomp af en je bent klaar. 

De Flextail EVO Pump: jouw onmisbare metgezel 

Of je nu een ervaren kampeerder bent of gewoon op zoek bent naar gemak, de Flextail EVO Pump is de perfecte aanvulling op je uitrusting. Het maakt het oppompen en leeg laten lopen van luchtbedden en andere opblaasbare items eenvoudig en probleemloos. Maak je volgende avontuur comfortabeler en stressvrij met de Flextail EVO Pump van FerryGut. 

Naast deze EVO-pomp van Flextail hebben we nu ook ons eigen merk luchtbedpomp die net zo krachtig en compact is. De Luvego Mini Pump is perfect voor al je kampeeravonturen en biedt draagbaar gemak in een handig formaat. Met deze pomp ben je altijd klaar om je luchtbed snel en moeiteloos op te blazen, waar je ook bent!

.

Productspecificaties

  • Merk: Flextail
  • EAN: 6971670132374

Beoordelingen

Gesponsorde producten