Flextail Gear Ballenpomp Atmos Luchtpomp én vacuümpomp voor vacuümzakken in één - Voetbalpomp met 4 naalden - Zwart

4627861
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Flextail Gear Ballenpomp Atmos Luchtpomp én vacuümpomp voor vacuümzakken in één - Voetbalpomp met 4 naalden - Zwart
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Flextail Gear – Luchtpomp - ATMOS – Zwart

Ben je het zat om eindeloos te zwoegen bij het oppompen van je luchtbed of opblaasbare speelgoed? De zwarte Flextail Atmos Luchtpomp is jouw ultieme oplossing! Of je nu thuis bent, op avontuur in de natuur, of onderweg bent naar het strand, deze handige luchtpomp maakt het oppompen van luchtbedden en opblaasbare items een fluitje van een cent. 

De Pluspunten van de ATMOS van Flextail  

  • Krachtig en licht gewicht 
  • Oplaadbaar en zonder snoer 
  • Opblazen en vacuümzuigen 
  • 4 pomp naalden meegeleverd 
Het gebruiksgemak van de zwarte Flextail Atmos Luchtpomp 

De zwarte Flextail Atmos Luchtpomp heeft alles in huis om jouw leven een stuk comfortabeler te maken. Geen gedoe meer met handmatig pompen of urenlange wachttijden. Met slechts één druk op de knop is je luchtbed in een mum van tijd klaar voor gebruik. Het is tijd om afscheid te nemen van vermoeiend handwerk en te genieten van moeiteloos comfort. 

Een luchtpomp voor elk avontuur 

Of je nu van plan bent om te gaan kamperen, een dag aan het strand door te brengen, of gewoon je luchtbed in de slaapkamer wilt opblazen, de zwarte Flextail Atmos Luchtpomp staat altijd voor je klaar. Deze pomp is ook perfect geschikt voor het oppompen van opblaasbare boten, zwembaden, en allerlei soorten opblaasbaar waterspeelgoed. 

Snel, stil en krachtig 

De krachtige motor van de zwarte Flextail Atmos Luchtpomp garandeert razendsnelle resultaten. Zelfs met negen verschillende luchtdrukstanden blijft de bediening eenvoudig en overzichtelijk. Ook in geluidsproductie is deze pomp bijzonder bescheiden, wat zorgt voor een rustige omgeving tijdens het oppompen. 

Oplaadbaar voor onderweg 

Voor extra mobiliteit is de zwarte Flextail Atmos Luchtpomp oplaadbaar. Geen gedoe meer met stopcontacten of het aanschaffen van batterijen. Je kunt overal waar je wilt, wanneer je maar wilt, luchtbedden oppompen. Dit maakt de pomp ideaal voor spontane uitstapjes of avontuurlijke kampeertrips. 

Onderweg luchtbedden oppompen 

Dankzij de handige auto-adapter kun je zelfs onderweg je luchtbedden oppompen. Sluit de luchtpomp aan op de 12V-aansluiting in je auto en je bent in een mum van tijd klaar. Handig als je op reis bent en je op je bestemming aankomt met onmiddellijke behoefte aan een comfortabel luchtbed. 

De zwarte Flextail Atmos Luchtpomp: voor moeiteloos oppompen 

De zwarte Flextail Atmos Luchtpomp maakt een einde aan al je oppompzorgen. Met zijn snelheid, gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid biedt deze pomp je snel en gemakkelijk opgeblazen luchtbedden en opblaasbare items, waar je avonturen je ook naartoe brengen. Wacht niet langer en investeer in de zwarte Flextail Atmos pomp om het leven te omarmen met gemak en comfort! Naast de zwarte Atmos pomp van Flextail is er ook de Atmos pomp in het wit. Kies je de kleur die het beste bij je past en pomp je voetbal of basketbal op met FerryGut!

.

Productspecificaties

  • Merk: Flextail
  • EAN: 6971670130301

Beoordelingen

Gesponsorde producten