Flextail Gear Ballenpomp Atmos Luchtpomp én vacuümpomp voor vacuümzakken in één - Voetbalpomp met 4 naalden - Wit

4627858
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Flextail Gear Ballenpomp Atmos Luchtpomp én vacuümpomp voor vacuümzakken in één - Voetbalpomp met 4 naalden - Wit
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Flextail Gear – Luchtpomp - ATMOS – Ballenpomp - Wit   

Ben je op zoek naar gemak en efficiëntie bij het oppompen van je luchtbed, opblaasbare boot, zwembad of ander opblaasbaar speelgoed? Maak dan kennis met de Flextail Atmos pomp, jouw slimme reisgenoot voor opblaasbare avonturen! Deze compacte, draagbare pomp is eenvoudig in gebruik en past in je handpalm. Of je nu je luchtbed wilt oppompen voor een goede nachtrust in de natuur of je zwembadspeelgoed wilt opblazen voor een duik in het water, de Flextail Atmos staat voor je klaar. Geen gedoe meer met handmatig pompen. Geniet van gemak en plezier tijdens je reizen met deze handige luchtpomp. 

De Pluspunten van de luchtpomp van Flextail  
  • Licht gewicht 
  • Geen snoer 
  • Oplaadbaar 
  • Opblazen en vacuümzuigen 
  • Batterij gaat 60 minuten mee 
  • Erg krachtig 
Het gemak van de Flextail Atmos Luchtpomp 

De Flextail Atmos Luchtpomp brengt een reeks voordelen met zich mee die het oppompen van opblaasbare items tot een fluitje van een cent maken. Door een eenvoudige druk op de knop krijg je in een mum van tijd een stevig opgeblazen luchtbed. Hiermee behoren vermoeiend handmatig pompen en lang wachten tot het verleden. 

Veelzijdig in gebruik 

Of je nu een kampeertrip plant, een dagje aan het strand doorbrengt of gewoon je luchtbed in de slaapkamer wilt oppompen, de Flextail Atmos Luchtpomp staat voor je klaar. Ook opblaasbare boten en zwembaden zijn snel klaar voor gebruik dankzij deze pomp. Bovendien is hij perfect voor het oppompen van al je opblaasbare waterspeelgoed en sportartikelen. 

Snel en eenvoudige luchtpomp 

De grootste troef van de Flextail Atmos Luchtpomp is zijn snelheid. Met een krachtige motor zorgt deze pomp ervoor dat je luchtbed razendsnel is opgeblazen. Dankzij de duidelijke knoppen en eenvoudige bediening is hij ook kindvriendelijk. Zelfs de kleintjes kunnen hun opblaasbare speelgoed gemakkelijk oppompen. 

Oplaadbaar en draagbaar 

Voor nog meer gemak en draagbaarheid is de Flextail Atmos Luchtpomp oplaadbaar. Hierdoor kun je overal luchtbedden opblazen, zonder dat je afhankelijk bent van stopcontacten of batterijen. Dit maakt hem perfect voor kampeeravonturen of spontane uitstapjes naar het strand. De Atmos pomp kan opgeladen worden met de GaN Oplader van het merk RollingSquare. Met de nieuwe Gan Technologie kan jij je Atmos pomp veilig en snel opladen. De GaN oplader is verkrijgbaar in 3 varianten: 100W, 65W en 30W. Bekijk het assortiment Opladers op je ballenpomp op te laden.

Onderweg en op vakantie 

Met een elektrische pomp in je bagage hoef je je nooit zorgen te maken over vermoeiend handmatig pompen of het vinden van een stopcontact. Of je nu gaat kamperen in de natuur, naar een festival gaat met nat en modderig terrein, of gewoon een dagje aan het strand plant, een elektrische luchtpomp maakt het oppompen van je luchtbed of opblaasbare boot een fluitje van een cent. 

Conclusie 

De Flextail Atmos Luchtpomp is een onmisbare metgezel voor iedereen die houdt van gemak en efficiëntie bij het opblazen van opblaasbare items. Met zijn snelheid, gebruiksgemak en veelzijdigheid maakt deze luchtpomp je leven een stuk eenvoudiger, zowel thuis als onderweg. Investeer in de Flextail Atmos Luchtpomp en zeg vaarwel tegen vermoeiend handmatig pompen. Geniet van het plezier en gemak van snel opgeblazen luchtbedden en andere opblaasbare items, waar je avonturen je ook naartoe leiden. Ontdek naast de witte Atmos pomp ook de Zwarte Atmos Pomp. Bij FerryGut vinden we het belangrijk dat je als klant de keuze krijgt voor meerdere kleuren zodat je de beste keuze kunt maken!

.

Productspecificaties

  • Merk: Flextail
  • EAN: 6971670130295

Beoordelingen

Gesponsorde producten