Flextail - Tiny Bike Pump - Bandenpomp - Lucht Compressor met Presta Ventiel

4618990
99.95
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Flextail - Tiny Bike Pump - Bandenpomp - Lucht Compressor met Presta Ventiel
99.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Tiny Bike Pump is de perfecte elektrische fietspomp voor thuis en onderweg

Met een gewicht van slechts 110 Gram en afmetingen van 5x3x2 Cm is deze elektrische fietspomp ongelooflijk draagbaar. Bevestig hem aan je rugzak of stop hem in je zak voor gemakkelijke toegang. Met eenvoudige bediening met één knop is hij ideaal voor het oppompen van fietsen en het snel bijvullen van lucht in de luchtband van je fiets.

Tip: Houd ingedrukt om aan te zetten en druk vervolgens op start voor inflatie

Voordelen van de Tiny Bike Pump
  • Kan in slechts 80 seconde oppompen tot 80PSi
  • Maximale druk van 100 PSI
  • Kan 200+ banden oppompen
  • Geschikt voor breed scala fietsen
  • SOS-functie
  • Kan sportballen oppompen

 

Ultrasnel met hoge prestaties

Dankzij de batterij met hoge capaciteit en Airvortech-technologie kan de elektrische fietspomp Tiny Bike Pump gemakkelijk twee banden oppompen van 0 tot 80PSI en een maximale druk van 100PSI bereiken. Het is een betrouwbaar en krachtig apparaat dat een band in slechts 80 seconden kan oppompen tot 80PSI.

Gaat 200+ banden mee en is hittebestendig

Een echte game-changer voor elektrische fietsers en fietsers, de Tiny Bike Pump kan meer dan 200 banden oppompen met minder dan 10% afname in snelheid. Hij biedt thermische isolatie en een comfortabelere grip tijdens het oppompen. Deze uitstekende duurzaamheid zorgt ervoor dat het een echt herbruikbaar product is.

Compatibel met 3 mondstukken

De elektrische fietspomp van Flextail is compatibel met zowel Schrader- als Presta ventielen en geschikt voor een breed scala aan fietsen, waaronder racefietsen en mountainbikes. Daarnaast bevat het een mondstuk voor het oppompen van basketballen, voetballen en andere sportballen.

SOS-modus voor fietstochten

Verbeter je fietstochten met onze multifunctionele elektrische fietspomp. Hij biedt niet alleen banden oppompen, maar ook een SOS-modus voor extra veiligheid. In noodgevallen activeer je de SOS-modus om hulp in te roepen, zodat je voorbereid bent op onverwachte situaties tijdens je fietstochten.

Werkende prestaties wanneer volledig opgeladen

Kan gebruikt worden voor het oppompen van andere opblaasbare materialen zoals sportballen zoals basketbal, voetbal, enz. buiten alleen fietsbanden.
Geniet van probleemloos oppompen en meer speeltijd. Pomp het plezier op met ons elektrische opblaasapparaat! Blaas ballen, fietsbanden en meer op met één druk op de knop. Naast de Tiny Pump is er ook de Atmos Pomp in het zwart, die net zoals de Tiny Bike Pump als je sportballen kan oppompen!

.

Productspecificaties

  • Merk: Flextail
  • EAN: 6975755962542

Beoordelingen

Gesponsorde producten