Felman® 2Face Deluxe Topper 10 cm dik - 140x200

4619809
289.95
Je kunt 57 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OCG-Products
3,9 Sterren
Felman® 2Face Deluxe Topper 10 cm dik - 140x200
289.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Over Felman® 2Face DeLuxe Topper

Ervaar een ultieme slaapbeleving op de nieuwe Felman® 2Face DeLuxe Topper. Hij verhoogt met zijn ruim 10 cm hoogte direct het comfort van uw matras en bezorgt u een heerlijk comfortabel hotelgevoel.

Uw persoonlijke slaapwensen worden in vervulling gebracht met deze geweldig nieuwe Felman® 2Face DeLuxe Topper. Want u kunt zelf het gehele jaar door uw eigen comfort bepalen. Slaapt u in de winter liever warmer of in de zomer koeler? Of heeft u in het algemeen een voorkeur om harder of zachter te slapen? Dat kan allemaal met de Felman® 2Face DeLuxe matrastopper, want deze is tweezijdig te beslapen. De 2 lagen zijn zo samengesteld zodat u dieper, langer en beter kunt slapen met de allerbeste ondersteuning. U staat iedere dag heerlijk uitgerust op.

De multilayer opbouw bestaat uit:
- 0,5 cm Bio Organische katoenen hoes rondom met rits
- 5 cm Thermo Visco Comfortschuim (medium/zacht met een behaaglijke temperatuur): zacht, ondersteunend met een optimale ventilatie.
- 5 cm Cooling Comfort koudschuim (stevige koelere kant): hard, veerkrachtig, ondersteunend en optimale ventilatie.
- 0,5 cm Bio Organische katoenen hoes

De Felman® 2Face DeLuxe Topper is in diverse maten leverbaar. Ook verkrijgbaar als splittopper voor verstelbare bedden. Geschikt voor ieder onderstel. De topper ondersteunt uw lichaam ergonomisch, en biedt drukverlichting daar waar dat nodig. Alle materialen zijn antiallergisch en antibacterieel behandeld. Dat maakt deze topper geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Door de open celstructuur van het materiaal is de ventilatie optimaal. Dat reguleert uw lichaamstemperatuur voor een ultieme slaapbeleving.

De hoes van de Felman® 2Face DeLuxe Topper is van organische bio katoen gemaakt. Hij ziet er mooi uit, voelt fijn aan en is op een natuurlijke manier luxe en comfortabel. Uiteraard is de hoes afritsbaar en wasbaar op 30 graden, dus u kunt hem altijd schoon en fris houden. Drogen doet u het beste buiten of op een wasrek (niet in de droger).

Naast luxe, zijn de Felman® matrastoppers ook nog eens slím ontworpen. De opbouw is zo samengesteld dat er nauwelijks bewegingsoverdracht is. U wordt niet wakker als uw partner onrustig slaapt en veel beweegt tijdens het slapen.

Keurmerken

Het Felman® 2Face DeLuxe Topper bestaat uitsluitend uit materialen die het Öko-Tex 100 certificaat (eerste klasse) bezitten. Dit keurmerk wordt alleen toegekend als het product vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van mensen. De eerste klasse is de hoogst mogelijke klasse, wat betekent dat de topper zelfs voor baby's geschikt is.

Felman® is ook dit jaar weer getest. Deze test is positief uitgevoerd en geeft aan dat Felman® producten worden geproduceerd met een zeer hoogwaardig schuim (AA kwaliteit). Onze fabrikanten voldoen aan strikte veiligheids-, gezondheids- en milieueisen en mogen gebruik maken van dit label.

- ca 0,5 cm Bio Organische katoenen hoes 350gr/m2 minimaal 30% katoen en 70% PES
- 5 cm Thermo Visco comfort (medium/zacht) zorgt voor een behaaglijke temperatuur en optimale ventilatie: 30 kg/m2
- 5 cm Cooling comfort (stevige koelere kant): hard, veerkrachtig, ondersteunend en optimale ventilatie. SG 42 kg/m2
- ca 0,5 cm Bio Organische katoenen hoes 350gr/m2 minimaal 30% katoen en 70% PES

Productspecificaties

  • Merk: Felman
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720663020680
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 200x140x10 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten