Fate/Samurai Remnant - PS4

4193837
43.35
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Fate/Samurai Remnant - PS4
43.35
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

In Fate/Samurai Remnant voor PlayStation 4 begeef je jezelf in een strijd op leven en dood tussen zeven Meesters en hun dienaren!

Duik in een wereld van samurai en magie

Welkom bij Fate/Samurai Remnant, een meeslepende actie-RPG die je meeneemt naar het rijke en fascinerende universum van Fate. In deze game worden traditionele samurai-elementen gecombineerd met magische krachten en intense gevechten, waardoor een unieke en onvergetelijke spelervaring ontstaat.

Volg een boeiend verhaal vol intrige en actie

Stap in de schoenen van een jonge samurai die verwikkeld raakt in een mysterieus conflict dat het lot van de wereld zal bepalen. Het verhaal van Fate/Samurai Remnant is diepgaand en vol onverwachte wendingen, waarbij je bondgenootschappen sluit met legendarische helden en strijdt tegen krachtige vijanden. Ontdek de geheimen van je verleden en bepaal je eigen lot in een wereld waar magie en zwaardkunst samenkomen.

Meester het zwaard en ontketen krachtige magie

In Fate/Samurai Remnant combineer je de kunst van het zwaardvechten met krachtige magische vaardigheden. Het gevechtssysteem is dynamisch en responsief, waardoor je vloeiende en spectaculaire gevechten kunt uitvoeren. Ontwikkel je vaardigheden, leer nieuwe technieken en ontdek magische krachten om je vijanden te overwinnen en je missie te voltooien.

Ontdek een mix van actie, avontuur én magie

Fate/Samurai Remnant biedt een unieke mix van actie, avontuur en magische elementen die zowel fans van het Fate-universum als nieuwkomers zal aanspreken. Bereid je voor op een episch samurai-avontuur dat je niet snel zult vergeten.

Geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar.

Bekijk de trailer van Fate/Samurai Remnant!

Productspecificaties

  • Merk: Koei Tecmo
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: KOEI
  • EAN: 5060327537172
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PlayStation 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten