Esschert Design Wandrek Draad 39,8 X 21,7 Cm Staal

4695933
47.50
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Esschert Design Wandrek Draad 39,8 X 21,7 Cm Staal
47.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Esschert Design Wandrek Draad - 39,8 x 21,7 cm - Staal

Breng orde en stijl in uw interieur met het Esschert Design Wandrek. Dit veelzijdige wandrek is een perfecte combinatie van functionaliteit en modern design, ideaal voor het organiseren en tentoonstellen van uw favoriete items. Gemaakt van hoogwaardig staal, is dit rek zowel duurzaam als trendy, en een aanwinst voor elke ruimte in huis.

Belangrijkste Kenmerken:

- Duurzaam Materiaal: Het wandrek is vervaardigd van stevig staal, wat zorgt voor een robuuste constructie en een lange levensduur. De stalen draden geven het rek een eigentijdse, industriële uitstraling die in elk interieur past.
- Stijlvol en Functioneel: Met afmetingen van 39,8 x 21,7 cm biedt dit wandrek voldoende ruimte voor het opbergen en presenteren van diverse items zoals boeken, planten, decoraties of keukenaccessoires. Het minimalistische design maakt het een elegante toevoeging aan elke muur.
- Veelzijdig Gebruik: Dit wandrek is perfect voor verschillende ruimtes in huis. Gebruik het in de keuken voor kruiden en kookboeken, in de woonkamer voor decoratieve items, of in de badkamer voor toiletartikelen. De mogelijkheden zijn eindeloos!
- Eenvoudige Montage: Het Esschert Design Wandrek Draad is gemakkelijk aan de muur te bevestigen. 

Afmetingen:
- Lengte: 39,8 cm
- Breedte: 21,7 cm

Gebruikstip: Combineer meerdere wandrekken voor een unieke wanddecoratie en extra opbergruimte. Creëer een opvallende en georganiseerde display door het rek te stylen met verschillende accessoires en planten. Zowel ideaal voor binnen als buiten.

Productspecificaties

  • Merk: Esschert Design
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8714982157608
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 393x139x215 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 787.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten