Esschert Design Gieter Schaap 5 Liter 44,5 X 25 Cm Zink Wit

4695922
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Esschert Design Gieter Schaap 5 Liter 44,5 X 25 Cm Zink Wit
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Esschert Design Gieter Schaap - 5 Liter - 44,5 x 25 cm - Zink - Wit

Voeg een vleugje charme en functionaliteit toe aan uw tuin met de Esschert Design Gieter Boerderijdieren. Deze prachtige gieter, met een inhoud van 5 liter, is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle aanvulling op uw tuinaccessoires. Het speelse boerderijdierenmotief op de witte zinken gieter zorgt voor een vrolijke noot tijdens uw dagelijkse tuinonderhoud.

Belangrijkste Kenmerken:

- Ruime Inhoud: Met een capaciteit van 5 liter biedt deze gieter voldoende water om uw planten, bloemen en moestuin effectief te verzorgen, zonder dat u voortdurend heen en weer hoeft te lopen.
- Duurzaam Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig zink, is deze gieter roestbestendig en duurzaam, waardoor hij bestand is tegen de elementen en lang meegaat. De stevige constructie zorgt ervoor dat u de gieter gemakkelijk kunt dragen en gebruiken.
- Decoratief Ontwerp: Het boerderijdierenmotief geeft de gieter een speelse en uitnodigende uitstraling. De witte kleur in combinatie met de  afbeeldingen maakt het een blikvanger in elke tuin of op elk terras.
- Ergonomisch Handvat: Het goed ontworpen handvat zorgt voor comfortabel en eenvoudig gebruik. Of u nu jonge plantjes water geeft of grote bloembedden verzorgt, deze gieter ligt prettig in de hand en maakt het bewateren een plezierige taak.

Afmetingen:
- Lengte: 44,5 cm
- Breedte: 25 cm
- Inhoud: 5 liter

Gebruikstip: Voor het beste resultaat bij het bewateren van delicate bloemen en zaailingen, gebruik de sproeikop voor een zachte, gelijkmatige waterstroom. Haal de sproeikop eraf voor een krachtige straal bij het bewateren van grotere planten en struiken.

Esschert Design staat bekend om zijn hoogwaardige en stijlvolle tuinproducten die zowel functioneel als decoratief zijn. De Gieter Boerderijdieren is hier een perfect voorbeeld van, waarbij praktisch gebruik samenkomt met een prachtig ontwerp.

Maak uw tuinwerkzaamheden leuker en efficiënter met de Esschert Design Gieter Boerderijdieren. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl in uw tuin!

Productspecificaties

  • Merk: Esschert Design
  • EAN: 8721161741053
  • Inhoud in liters: 5.0
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 445x203x251 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 553.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten