Esschert Design Bloemen en Kruiden Droogrek hout 3-Laags

4693571
55.00
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Esschert Design Bloemen en Kruiden Droogrek hout 3-Laags
55.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Esschert Design Bloemen en Kruiden Droogrek hout 3-Laags

Geef uw bloemen en kruiden de perfecte droogplek met het Esschert Design Houten Bloemen en Kruiden Droogrek. Dit 3-laagse droogrek combineert functionaliteit met een rustieke charme, waardoor het een prachtige toevoeging is aan elke tuin, schuur of keuken.

Kenmerken:

-Drie Lagen voor Optimaal Drogen: Het droogrek is voorzien van drie lagen, ideaal voor het gelijkmatig drogen van een grote hoeveelheid bloemen en kruiden. Dit ontwerp zorgt voor een efficiënte luchtcirculatie en een gelijkmatig droogproces.
- Stijlvol en Functioneel: Gemaakt van hoogwaardig hout, straalt dit droogrek een natuurlijke, rustieke charme uit die in elke omgeving past. Het is niet alleen functioneel, maar ook een mooie decoratieve toevoeging.
- Duurzaam Materiaal: Het rek is vervaardigd uit stevig, duurzaam hout dat bestand is tegen slijtage. Hierdoor blijft het droogrek lang in goede staat, zelfs bij intensief gebruik.
- Eenvoudig op te Hangen: Voorzien van handige ophanghaken, kan dit droogrek eenvoudig aan een plafond, balk of muur bevestigd worden. Dit bespaart ruimte en maakt het gemakkelijk toegankelijk.
- Veelzijdig Gebruik: Perfect voor het drogen van allerlei soorten bloemen en kruiden, maar ook geschikt voor het drogen van kleine groenten, fruit of andere natuurlijke materialen.

Specificaties:

- Materiaal: Hout
- Aantal Lagen: 3
- Kleur: Natuurlijk hout


Met het Esschert Design Houten Bloemen en Kruiden Droogrek 3-Laags kunt u eenvoudig en effectief uw bloemen en kruiden drogen, terwijl u geniet van een prachtig en functioneel stuk dat uw ruimte opvrolijkt. Perfect voor elke tuinier, kruidenliefhebber of DIY-enthousiast.


Productspecificaties

  • Merk: Esschert Design
  • EAN: 8714982175589
  • Drooglengte (m): 1.0
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 368x235x160 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 805.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten