Esschert Design - Waxed canvas outdoor buitenkussen - 47,5X47,5cm - Grijs

4694270
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Esschert Design - Waxed canvas outdoor buitenkussen - 47,5X47,5cm - Grijs
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Esschert Design - Waxed Canvas Outdoor Buitenkussen - 47,5 x 47,5 cm - Grijs

Breng comfort en stijl naar uw buitenruimte met het Esschert Design Waxed Canvas Outdoor Buitenkussen. Met zijn royale afmetingen van 47,5 x 47,5 cm is dit kussen perfect voor elke tuinstoel, bank of loungestoel. De elegante grijze kleur past moeiteloos bij elke buiteninrichting, terwijl het gewaxte canvas materiaal niet alleen een luxe uitstraling heeft, maar ook uitzonderlijke duurzaamheid en weerbestendigheid biedt.

Belangrijkste Kenmerken:

- Hoogwaardig Materiaal: Gemaakt van premium gewaxed canvas, wat zorgt voor een waterafstotende en robuuste afwerking. Ideaal voor langdurig gebruik buiten.
- Stijlvol en Functioneel: De stijlvolle grijze kleur en het tijdloze ontwerp maken dit kussen een perfecte aanvulling op elke buitenomgeving.
- Comfortabel: De vulling biedt uitstekende ondersteuning en comfort, zodat u heerlijk kunt ontspannen in uw tuin of op uw terras.
- Gemakkelijk te Onderhouden: Het gewaxte canvas is eenvoudig schoon te vegen en te onderhouden, waardoor het kussen zijn mooie uitstraling behoudt, zelfs na langdurig gebruik.

Afmetingen:
- Lengte: 47,5 cm
- Breedte: 47,5 cm

Gebruikstip: Combineer meerdere kussens voor een extra comfortabele en uitnodigende zithoek in uw tuin of op uw balkon. Perfect voor lange zomeravonden en gezellige momenten met vrienden en familie.

Esschert Design staat bekend om zijn hoogwaardige en stijlvolle buitenproducten. Dit waxed canvas buitenkussen is geen uitzondering en biedt u het beste op het gebied van zowel functionaliteit als design.

Productspecificaties

  • Merk: Esschert Design
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8714982174049
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Katoen
  • Afmeting (cm): 475x475x165 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 915.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten