Endless Ocean: Luminous - Nintendo Switch

4642853
43.35
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Endless Ocean: Luminous - Nintendo Switch
43.35
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Duik in een uitgestrekte onderwaterwereld die met elke expeditie verandert in Endless Ocean: Luminous voor Nintendo Switch!

Ga kopje onder in een betoverende oceaanwereld

Stap in de serene en betoverende wereld van Endless Ocean: Luminous, waar je wordt uitgenodigd om de mysteries van de diepe oceaan te ontdekken. Verken kleurrijke koraalriffen, ontmoet fascinerende zeedieren en ervaar een ontspannend avontuur zoals geen ander.

Ontdek een onderwaterwereld vol leven

Duik in een levendig ecosysteem vol diverse marinefauna, van sierlijke zeeschildpadden tot majestueuze walvishaaien. Elk wezen is prachtig geanimeerd en gedetailleerd weergegeven, wat zorgt voor een realistische en meeslepende onderwaterervaring.

Interactieve duikervaring

Als duiker in Endless Ocean: Luminous heb je de vrijheid om te verkennen op jouw eigen tempo. Ontdek verborgen grotten, zoek naar verloren schatten en fotografeer zeldzame soorten om je onderwateravontuur vast te leggen.

Leer meer over de zeedieren

Naast het verkennen van de oceaan, biedt Endless Ocean: Luminous educatieve informatie over verschillende zeedieren en hun leefomgevingen. Leer meer over mariene biologie en behoud terwijl je geniet van het spel.

Ontspan, verken en geniet!

Endless Ocean: Luminous biedt een unieke combinatie van ontspanning, verkenning en educatie voor gamers van alle leeftijden. Met zijn adembenemende schoonheid, diepgaande gameplay en educatieve waarde is dit een must-have voor liefhebbers van de oceaan en natuur. Ga op een onvergetelijke reis naar de diepten van de oceaan en laat je betoveren door de schoonheid van de natuur. Ontdek, leer en ontspan met Endless Ocean: Luminous!

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

Bekijk de trailer van Endless Ocean: Luminous!

Productspecificaties

  • Merk: Nintendo
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Nintendo
  • EAN: 0045496511821
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten