Elektrische koffiemolen met lattenbodem - BODUM - BISTRO 11160-57EURO-4PL

4695914
41.42
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
Elektrische koffiemolen met lattenbodem - BODUM - BISTRO 11160-57EURO-4PL
41.42
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de BODUM BISTRO 11160-57EURO-4PL elektrische koffiemolen, ontworpen voor veeleisende koffieliefhebbers. Uitgerust met mesbladen en met een vermogen van 150 W garandeert deze molen een homogene en nauwkeurige maling, ideaal om de meest subtiele aroma's uit uw koffiebonen te halen. Het mat geborstelde roestvrijstalen ontwerp combineert elegantie en robuustheid en past perfect in elke keuken. Met de BODUM BISTRO elektrische koffiemolen geniet je van elk kopje koffie met een vers gezette maling tot in de perfectie.
* Snoeropbergruimte: Ja
* Kleur: Grijs
* Type publiek: Volwassen
* Productbeschrijving: - Nette en compacte mesmolen met ruimte voor 60 g koffiebonen - Maakt gebruik van een duurzame roestvrijstalen stalen mes dat op een vooraf bepaalde snelheid draait - Druk eenvoudigweg op de bedieningsknop voor pulserend of continu malen - Doorzichtig deksel maakt het gemakkelijk om de gewenste maling van uw bonen te controleren - Opbergvak voor netsnoer aan de onderkant
* Model: BISTRO 11160- 57EURO-4PL
* Kleur(en): Grijs
* Geslacht: Gemengd
* Voeding: Elektrisch
* Producttype: Koffiemolen
*Opmerkingen: Haal altijd de stekker uit het stopcontact de messenslijper en reinig deze na elk gebruik. Dompel de elektrische koffiemolen nooit onder in water; maak de metalen container eenvoudig schoon met een zachte borstel en veeg hem schoon met een doek.
* Hoofdkleur: Grijs
* Merk: BODUM
* Breedte: 9,5 cm
* Hoogte: 16,7 cm
* Diepte: 9 cm
* Inhoud : 60 g
* Producttype: Koffiemolen
* Speciale functies: Om de exacte hoeveelheid koffie te kunnen malen die nodig is
* Overige kenmerken: Hoe het werkt De koffiemolen BISTRO koffie biedt opmerkelijke resultaat van eenvoudig gebruik. 1-Giet maximaal 60 g koffiebonen in de molen en sluit het deksel. 2-Druk op de startknop totdat de bonen de gewenste maling hebben bereikt. U kunt een pulserende werking of continu malen gedurende maximaal 60 seconden gebruiken. 3- Giet de gemalen koffie in je favoriete koffiezetapparaat en zet een heerlijk kopje koffie.
* Elektrisch vermogen: 150 W
* Functies: Om precies de benodigde hoeveelheid koffie te kunnen malen

Productspecificaties

  • Merk: Bodum
  • EAN: 0699965398859
  • Voeding lichtnet: Ja
  • Vermogen (Watt): 120.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen