Elektrische koffiemolen - BODUM - BISTRO 12041-01EURO - Met latten - Verstelbaar

4695917
50.63
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
Elektrische koffiemolen - BODUM - BISTRO 12041-01EURO - Met latten - Verstelbaar
50.63
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de BODUM BISTRO 12041-01EURO elektrische koffiemolen, het perfecte hulpmiddel voor liefhebbers van versgemalen koffie. Uitgerust met mesbladen en een vermogen van 150 W, biedt deze molen een homogene en nauwkeurige maling, waardoor u alle aroma's van uw favoriete koffiebonen vrij kunt laten komen. Dankzij de instelbare instelling kunt u de fijnheid van de maling personaliseren, afhankelijk van uw smaak en het soort koffie dat u bereidt. Het elegante matzwarte design past harmonieus in elke keuken. Met de BODUM BISTRO elektrische koffiemolen geniet je van uitzonderlijke koffie in elk kopje, aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren.
* Hoogte: 19,8 cm
* Model: BISTRO 12041-01EURO
* Functies: Om precies de benodigde hoeveelheid koffie te kunnen malen
* Producttype: Koffiemolen
/> * Producttype: Koffiemolen
* Voeding: Elektrisch
* Speciale functies: Om precies de benodigde hoeveelheid koffie te kunnen malen
* Hoofdkleur: Zwart
* Snoeropbergruimte: Ja
* Geslacht: Gemengd
* Elektrisch vermogen: 150 W
* Merk: BODUM
* Breedte: 11,7 cm
* Capaciteit: 84 g
* Kleur: Zwart en grijs
* Diepte: 11,8 cm
* Kleur(en): Zwart en grijs
* Type publiek: Volwassen
*Opmerkingen: Haal altijd de stekker uit het stopcontact koffiemolen met messen en reinig deze na elk gebruik. Dompel de elektrische koffiemolen nooit onder in water; Til eenvoudigweg de maalkom op en maak deze schoon met een vochtige doek.
* Overige kenmerken: Hoe het werkt De BISTRO-slijpmachine met verstelbare messen maakt gebruik van een eenvoudig, automatisch proces voor uitzonderlijke resultaten. 1-Verwijder het deksel door het tegen de klok in te draaien en het recht omhoog te tillen. 2-Vul de molencontainer tot het gewenste niveau, plaats het deksel terug en vergrendel het op zijn plaats. 3-Verplaats de kopjesselectiecursor naar het gewenste aantal kopjes. 4-Kies de consistentie van de maling, van grof tot fijn. 5-Druk op de stand-byknop om te beginnen met malen.
* Productbeschrijving: -Compacte molen met verstelbare messen, geschikt voor 84 g koffiebonen. -Maakt gebruik van een duurzaam roestvrijstalen mes dat met een nauwkeurig toerental draait. -Vijf maalstanden, van fijn tot grof. -Met de kopjeskeuzeschuif kun je de hoeveelheid koffie kiezen die je nodig hebt, van 3 tot 12 kopjes. -Eenvoudig, automatisch maalproces voor een grotere consistentie -Gegraveerde lijnen op de maalkom helpen u bij het bepalen van de benodigde hoeveelheid koffiebonen. -De maalkom is afneembaar voor eenvoudige reiniging -Handige opbergruimte voor het snoer in de basis

Productspecificaties

  • Merk: Bodum
  • EAN: 0699965455590
  • Voeding lichtnet: Ja
  • Vermogen (Watt): 150.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen