Elektrische koffiemolen - BODUM - BISTRO 10903-01EURO-3 - RVS molen

4695915
85.72
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
Elektrische koffiemolen - BODUM - BISTRO 10903-01EURO-3 - RVS molen
85.72
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de BODUM BISTRO 10903-01EURO-3 Elektrische Koffiemolen, het ultieme hulpmiddel voor veeleisende koffieliefhebbers. Uitgerust met een roestvrijstalen maalwiel en een vermogen van 160 W, garandeert deze molen een uniforme en nauwkeurige maling waarbij alle aroma's van uw favoriete koffiebonen vrijkomen. Het elegante en strakke ontwerp past perfect in elke keuken. Met de BODUM BISTRO elektrische koffiemolen bereidt u uw koffie met een onvergelijkbare kwaliteit en versheid, voor een unieke smaakervaring bij elk kopje.
* Stroomvoorziening: Elektrisch
* Type publiek: Volwassen
* Hoogte: 27,5 cm
* Opmerkingen: Haal de elektrische molen altijd uit het stopcontact voordat u deze schoonmaakt. De maalring, het koffiebonenreservoir en het koffiereservoir zijn afneembaar voor eenvoudige reiniging. Borstel de maalring met een zachte borstel en gebruik een doek om het koffiebonenreservoir en de behuizing schoon te vegen.
* Functies: Om precies de benodigde hoeveelheid koffie te kunnen malen
* Kleur(en): Zwart en transparant
* Kleur: Zwart en transparant
* Merk: BODUM < br / > * Diepte: 16,3 cm
* Breedte: 17,8 cm
* Hoofdkleur: Zwart
* Speciale functies: Om precies de benodigde hoeveelheid koffie te kunnen malen
* Producttype: Koffiemolen
* Overige kenmerken: Hoe het werkt De BISTRO koffiemolen is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. 1-Voeg koffiebonen toe aan het bovenste reservoir en draai de instelknop naar de gewenste instelling. 2-Gebruik de vooraf ingestelde timer om de maalduur te selecteren en druk vervolgens op de startknop. 3-De maaltijden variëren van 5 tot 20 seconden, uw bonen zijn dan klaar voor bereiding.
* Elektrisch vermogen: 160 W
* Model: BISTRO 10903-01EURO-3
* Geslacht: gemengd
* Productbeschrijving: -Ruimtebesparend en elegant apparaat met ruimte voor maximaal tot 220 g koffiebonen - Druk eenvoudigweg op de bedieningsknop en stel de timer in, zodat u precies de benodigde hoeveelheid koffie kunt malen, waardoor de bonen vers blijven en verspilling wordt voorkomen - Instelbare maalgraad met 12 instellingen, variërend van French Press voor espresso - Wrijvingskoppel dat voorkomt schade aan de maalinrichting bij aanwezigheid van kleine steentjes in uw bonen - De conische braam zorgt voor een gelijkmatige maling zonder dat slijpen nodig is. Het draait soepeler dan een wielmodel, waardoor de molen stiller en minder ingewikkeld is - Houder van borosilicaatglas om elektrostatisch plakken te verminderen en de smaak en het aroma van uw koffiedik te behouden
* Producttype: koffiemolen
* Timer : Ja
* Capaciteit: 220 g

Productspecificaties

  • Merk: Bodum
  • EAN: 0699965397005
  • Voeding lichtnet: Ja
  • Vermogen (Watt): 160.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen