Eleganzzz Cassette 4 seizoenen Dons Dekbed 90% - 200x200cm

4657657
259.00
Je kunt 51 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Lion-Beddenshop
4,3 Sterren
Eleganzzz Cassette 4 seizoenen Dons Dekbed 90% - 200x200cm
259.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 seizoenen donzen dekbed

Op zoek naar een nieuw dekbed? Dan is ons 4 seizoenen donzen dekbed een uitstekende keuze. Dit dekbed zorgt voor warme nachten in de winter en koele nachten in de zomer, dankzij de unieke eigenschappen van dons. Het materiaal houdt warmte vast, maar laat ook frisse lucht door, dankzij de hoge isolatiewaarde in combinatie met een veren vulling. 

Onze 4 seizoenen donzen dekbedden bevatten ongeveer 90 procent A-klasse eendendons, verkregen op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier. Dons is een uitstekende vocht- en luchtregelaar, waardoor je beddengoed altijd fris aanvoelt. We raden aan om je beddengoed regelmatig te luchten om het frisse gevoel te behouden. Een ander voordeel van dons is dat het geen vocht opneemt, zodat je bed nooit nat of klam aanvoelt wanneer je wakker wordt.

4 seizoenen dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en afmetingen. Wat dit type dekbed uniek maakt, is dat het uit twee delen bestaat die je kunt scheiden. Gebruik de enkele laag in de zomer en het dubbele dekbed in de winter. Wat het beste bij je past, hangt af van je persoonlijke slaapvoorkeuren. Er zijn ook varianten met een synthetische of wollen vulling. Synthetisch is vooral geschikt voor kinderbedden, terwijl wol een hogere warmteafgifte heeft. Dons biedt een isolatiewaarde die hier precies tussenin zit.

Een compleet bed bestaat niet alleen uit een goed dekbed. Combineer je nieuwe dekbed daarom met nieuw beddengoed of controleer of je misschien een nieuw matras nodig hebt. Na verloop van tijd is al het beddengoed aan vervanging toe. Een donzen dekbed gaat gemiddeld tien jaar mee, mits je het goed onderhoudt, regelmatig lucht en wast.

Productspecificaties

  • Merk: Eleganzzz
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8719727198021
  • Tijk dekbed: Percale katoen
  • Soort dekbed: Vier seizoenen dekbedden
  • Geschikt voor wasdroger: Ja
  • Wasbaar: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmetingen dekbed (cm): 200x200

Beoordelingen

Gesponsorde producten