Eda Plantenbak Palmea 120 cm Grijs

4698902
159.00
Je kunt 31 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Eda Plantenbak Palmea 120 cm Grijs
159.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

EDA Plantenbak Palmea 120 cm Grijs

Breng een vleugje elegantie en functionaliteit naar uw tuin, terras of balkon met deze EDA Plantenbak uitbde serie Palmea. Deze stijlvolle plantenbak van 120 cm in een verfijnde grijs kleur is ontworpen om uw buitenruimte te verfraaien en biedt voldoende ruimte voor het kweken van bloemen, planten of zelfs kleine struiken.

Kenmerken:

- Ruim en Veelzijdig: Met een lengte van 120 cm biedt de Palmea plantenbak volop ruimte om een verscheidenheid aan planten te kweken. Perfect voor het creëren van een weelderige plantenborder, een groene afscheiding of het accentueren van een specifieke hoek in uw tuin of op uw balkon.
- Tijdloos Design: De strakke lijnen en de subtiele grijze kleur geven deze plantenbak een tijdloze uitstraling, die moeiteloos integreert in elke buitenruimte. De taupe tint zorgt voor een elegante achtergrond die de kleuren van uw planten mooi naar voren brengt.
- Duurzaam en Lichtgewicht: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is de EDA Palmea plantenbak lichtgewicht, maar toch sterk en duurzaam. Het materiaal is bestand tegen diverse weersomstandigheden, inclusief UV-straling, zodat de kleur niet vervaagt en de plantenbak jarenlang meegaat.
- Eenvoudig te Verplaatsen: Ondanks zijn royale formaat is de plantenbak licht genoeg om gemakkelijk te verplaatsen, zodat u de opstelling in uw tuin of op uw terras flexibel kunt aanpassen.
- Waterafvoer Systeem: Uitgerust met een efficiënt waterafvoersysteem om overtollig water af te voeren en de wortels van uw planten gezond te houden, wat essentieel is voor een optimale groei en bloei.

De EDA Plantenbak Palmea 120 cm Grijs is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een ruime, stijlvolle en duurzame plantenbak. Of u nu een groene oase wilt creëren op uw balkon, een terras wilt verfraaien, of een mooie afscheiding in uw tuin wilt maken, deze plantenbak biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Bestel vandaag nog en geef uw buitenruimte een stijlvolle upgrade met de EDA Plantenbak Palmea!

Productspecificaties

  • Merk: Eda Plastique
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 3086960201685
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 120x47x42 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 9180.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten