EDA - bloempot standaard metaal verstelbaar 28-40 cm met wielen

4698209
41.18
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
EDA - bloempot standaard metaal verstelbaar 28-40 cm met wielen
41.18
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

EDA - bloempot standaard metaal verstelbaar 28-40 cm met wielen

Breng mobiliteit en stijl in uw tuin of interieur met de EDA - bloempot standaard metaal verstelbaar 28-40 cm met wielen. Deze prachtige standaard, met een verstelbare diameter van 28 tot 40  cm, combineert functionaliteit met een elegant design, waardoor het de perfecte basis is voor uw favoriete bloempotten.

Kenmerken:

- Mobiel en Praktisch: Voorzien van stevige wielen, maakt deze standaard het verplaatsen van zware bloempotten eenvoudig en moeiteloos. Ideaal voor het verplaatsen van planten om ze meer zonlicht te geven of om uw ruimte opnieuw in te richten.
- Stabiel Ontwerp: Het ontwerp zorgt voor een stabiele basis voor uw bloempotten, waardoor het risico op kantelen wordt verminderd. De wielen zijn robuust en zorgen voor een soepele en veilige beweging.
- Ruime Diameter: Met een diameter van maximaal 40 cm biedt deze standaard voldoende ruimte voor verschillende maten bloempotten, van kleine tot middelgrote planten.
- Veelzijdig Gebruik: Perfect voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik. Of het nu in de woonkamer, op het terras, of in de tuin is, deze standaard zorgt ervoor dat uw planten altijd op hun best worden gepresenteerd.

Met de EDA - bloempot standaard metaal verstelbaar 28-40 cm met wielen combineert u het beste van beide werelden: het gemak van verschillende soorten en afmetingen bloempotten en het gemak van mobiliteit. Verhoog en verplaats uw planten met stijl en gemak, en creëer een dynamische en levendige omgeving in uw huis of tuin.

Bestel vandaag nog en geef uw planten de perfecte basis met deze elegante en functionele bloempot standaard!

Productspecificaties

  • Merk: Power Tower
  • EAN: 3086960235178
  • Vorm: Rond
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 28x28x11 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1200.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten