Ecowell reinigingsrol (zacht)

4101562
21.09
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Ecowell reinigingsrol (zacht)
21.09
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ecowell Lulu Quick Clean Reinigingsrol (Zacht)

*Een schoon huis begint met de juiste tools. Met de Ecowell Lulu Quick Clean Reinigingsrol (Zacht) wordt schoonmaken een moeiteloze en comfortabele ervaring. Onze hoogwaardige reinigingsrol voor de LULU P05 Quick Clean is speciaal ontworpen om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen, zonder gedoe of stress.
1. Uitzonderlijke Zachtheid: Ervaar de zijdezachte aanraking van onze speciale reinigingsrol, die zorgvuldig is ontworpen om delicate oppervlakken te reinigen zonder krassen achter te laten. Geef uw kostbare bezittingen de zorg die ze verdienen.

2. Superefficiënte Reiniging: Dankzij de geavanceerde vezeltechnologie en absorberende eigenschappen kunt u stof, vuil en vlekken moeiteloos oppakken en vasthouden.

3. Snelle Reiniging, Minimale Inspanning: De Quick Clean Reinigingsrol is ontworpen om uw schoonmaaktijd te verminderen. Het absorbeert vuil effectief, waardoor u minder herhaalde veegbewegingen hoeft te maken. Dit betekent minder tijd kwijt aan schoonmaken en meer tijd voor de dingen die u leuk vindt.

Productspecificaties

  • Merk: Ecowell
  • EAN: 6921183001889
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Nylon
  • Afmeting (cm): 26,5x6x6 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 225.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten