Dynasty Warriors 9 Empires - PS4

3959099
22.15
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Dynasty Warriors 9 Empires - PS4
22.15
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

In Dynasty Warriors 9 Empires voor PlayStation 4 ga je als speler op weg om het oude China te veroveren met zowel het zwaard als strategie!

Word een machtige krijgsheer

Stap binnen in het hart van het oude China met Dynasty Warriors 9 Empires. Beleef een meeslepend verhaal vol heldenmoed, politieke intriges en legendarische gevechten. Neem de rol aan van een machtige krijgsheer en smeed je eigen pad naar heerschappij.

Ontdek dynamische strijdsystemen

Ervaar de spanning van strategische oorlogsvoering gemengd met krachtige gevechtsactie. Dynasty Warriors 9 Empires biedt diepgaande tactische mogelijkheden, van het beheer van troepen tot het leiden van epische veldslagen tegen legers van duizenden soldaten.

Bouw en breid je rijk uit

Als heerser is het jouw taak om steden te bouwen, forten te versterken en bondgenootschappen te smeden. Beïnvloed de loop van de geschiedenis door jouw territorium uit te breiden en strategische beslissingen te nemen die de toekomst van jouw rijk bepalen.

Ontwikkel je personages

Ontwikkel jouw personages met een uitgebreid systeem van vaardigheden en eigenschappen. Personaliseer jouw helden en generaals om hun kracht en vaardigheden te verbeteren, waardoor ze essentiële troeven worden in je streven naar overheersing.

Verken, beheers en verover

Ontdek een uitgestrekte open wereld gevuld met mogelijkheden. Verken historische locaties, maak strategische beslissingen en domineer het slagveld terwijl je jouw stempel drukt op de geschiedenis van China.

Wat voor heerser ben jij?

Dynasty Warriors 9 Empires is een uniek avontuur voor fans van tactische oorlogsvoering en historische strategie. Met diepgaande gameplay, indrukwekkende grafische details en meeslepende verhaallijnen biedt deze game een unieke ervaring. Neem vandaag nog de leiding over jouw rijk en schrijf je eigen legende in de geschiedenis van China. Verover de harten van je vijanden en bouw een rijk dat de tand des tijds zal doorstaan. Dynasty Warriors 9 Empires wacht op jouw commando!

Geschikt voor leeftijden vanaf 12 jaar.

Bekijk de gameplay trailer van Dynasty Warriors 9 Empires!

Productspecificaties

  • Merk: Koei Tecmo
  • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: KOEI
  • EAN: 5060327536106
  • Genre games: Actie
  • Platform: PlayStation 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten