Dweilsysteem voor nat & droog Groen Dwijl

4699707
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,9 Sterren
Dweilsysteem voor nat & droog Groen Dwijl
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een eenvoudig en effectief systeem om je huis brandschoon te maken? Zoek niet verder! Met ons hoogwaardige dweilsysteem zorg jij moeiteloos voor een perfect schone vloer. Of je nu een snelle schoonmaakbeurt wilt doen of grondig wilt dweilen, dit systeem biedt alles wat je nodig hebt. Ontdek waarom dit dweilsysteem de beste keuze is voor jouw huishouden!

Kwalitatief materiaal: Duurzaam en betrouwbaar
Bij het schoonmaken wil je natuurlijk alleen het beste gereedschap in handen hebben. Dit dweilsysteem is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. De stevige steel ligt comfortabel in de hand en is ontworpen om zelfs na veelvuldig gebruik niet te slijten. De microvezel dweildoek is van uitstekende kwaliteit en verwijdert moeiteloos vuil en vlekken zonder krassen achter te laten. Dit betekent dat je niet alleen vandaag, maar ook over jaren nog steeds op deze dweil kunt rekenen.

Complete set: Alles wat je nodig hebt in één pakket
Dit dweilsysteem komt als een complete set, zodat je direct aan de slag kunt gaan. Het pakket bevat een stevige emmer met een ingebouwd wringsysteem, een verstelbare dweilstok, en twee microvezel dweildoeken die zowel nat als droog gebruikt kunnen worden. Dankzij het slimme ontwerp van de emmer wring je de dweil eenvoudig uit zonder vieze handen te krijgen. Alles wat je nodig hebt om je vloeren te laten glanzen, zit in één pakket!

Geschikt voor nat en droog: Veelzijdig in gebruik
Of je nu gemorst water wilt opdweilen of stof en vuil wilt verwijderen, dit dweilsysteem staat voor je klaar. De meegeleverde microvezel doeken zijn geschikt voor zowel nat als droog gebruik, waardoor je ze kunt gebruiken op allerlei soorten vloeren, zoals hout, tegels, laminaat en meer. Voor een snelle stofbeurt gebruik je de doek droog en veeg je al het vuil eenvoudig bij elkaar. Voor een grondige schoonmaak maak je de doek nat en verwijder je zelfs het meest hardnekkige vuil met gemak.

Eenvoudig in gebruik: Bespaar tijd en moeite
Je hebt geen tijd te verliezen als het op schoonmaken aankomt, en dit dweilsysteem helpt je om snel en efficiënt te werk te gaan. De verstelbare dweilstok zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoogte hebt, zodat je zonder rugklachten kunt dweilen. Het slimme wringsysteem in de emmer zorgt ervoor dat je altijd de juiste vochtigheid hebt voor het type vloer dat je schoonmaakt. Hierdoor heb je minder kans op strepen en vlekken, en hoef je minder vaak over dezelfde plek te dweilen. Bovendien is het systeem gemakkelijk op te bergen dankzij het compacte ontwerp, zodat het weinig ruimte inneemt in je kast of schoonmaakkamer.

Met dit dweilsysteem haal je niet alleen een praktisch hulpmiddel in huis, maar ook een betrouwbare partner die je helpt om je vloeren op hun best te houden. Geniet van een schoon huis zonder gedoe, en ervaar zelf het verschil dat een goed dweilsysteem kan maken!

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964704135
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen