Dutchlander RVS plantenschopje met ophanglus

4641478
27.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Maison-dAbri
5 Sterren
Dutchlander RVS plantenschopje met ophanglus
27.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dutchlander RVS plantenschopje met ophanglus

Traditioneel tuingereedschap voor iedereen met groene vingers. De duurzame materiaalkeuze zorgt ervoor dat dit gereedschap een lange tijd mee gaat. Dit plantschopje is geschikt voor allerlei doeleinden in de tuin, zoals verplanten of verwijderen van onkruid.

Kenmerken:

1. Hoogwaardig RVS: Dit plantenschopje is gemaakt van duurzaam roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen roest en slijtage. Hierdoor blijft het gereedschap jarenlang in topconditie, zelfs bij intensief gebruik.

2. Veelzijdig gebruik: Of je nu planten wilt verpotten, jonge zaailingen wilt verplanten of ongewenst onkruid wilt verwijderen, dit plantschopje is perfect voor allerlei tuinklusjes. Het scherpe en stevige blad maakt graven en scheppen eenvoudig en efficiënt.

3. Ergonomisch ontwerp: Het comfortabele handvat ligt prettig in de hand en zorgt voor een goede grip, zodat je moeiteloos en met precisie kunt werken.

4. Handige ophanglus: Dankzij de praktische ophanglus kun je het plantschopje eenvoudig opbergen en altijd binnen handbereik houden in je tuinhuisje of schuur.

5. Traditioneel tuingereedschap: Dit plantenschopje is een klassiek en betrouwbaar hulpmiddel dat onmisbaar is voor elke tuinier, ongeacht hun ervaring of de grootte van hun tuin.

Met het Dutchlander RVS plantenschopje met ophanglus ben je goed uitgerust voor al je tuinwerkzaamheden. 

Productspecificaties

  • Merk: Dutchlander
  • EAN: 8714982025280
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 331x74x56 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 273.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten