Dutchlander kunststof tuingereedschaps setje 3 delig

4714059
25.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Dutchlander kunststof tuingereedschaps setje 3 delig
25.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hoogwaardig Kunststof Tuingereedschapsset - 3-delig

Met deze Kunststof tuingereedschapsset heeft u alles wat u nodig hebt voor het onderhouden van uw tuin of balkon in één compacte set. Deze 3-delige set bestaat uit een kleine hark, een schep en een pootschep perfect voor al uw tuinwerkzaamheden zoals wieden, planten en het losmaken van de grond.

Kenmerken:

- Complete Set: Deze set bevat drie essentiële gereedschappen voor elke tuinier: een handhark, een plantschepje en een pootschepje. Ideaal voor het wieden, verplanten, beluchten van de grond en het verzorgen van zowel kamerplanten als buitenplanten.
- Duurzaam en Lichtgewicht: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, zijn de gereedschappen stevig en bestand tegen slijtage, maar toch licht van gewicht. Dit maakt ze gemakkelijk te gebruiken, zelfs tijdens langdurig tuinieren.
- Ergonomisch Ontwerp: Elk stuk gereedschap is ontworpen met een comfortabele, ergonomische grip die goed in de hand ligt. Dit vermindert vermoeidheid en zorgt voor meer precisie bij het tuinieren.
- Praktisch: De set is functioneel, en eenvoudig schoon te maken en op te bergen.
- Perfect voor Beginners en Gevorderden: Deze 3-delige set is geschikt voor zowel beginnende tuiniers als ervaren groenliefhebbers die op zoek zijn naar een compacte en efficiënte gereedschapsset.

Met deze Kunststof Tuingereedschapsset heeft u alles binnen handbereik om uw planten goed te verzorgen en uw tuin er op zijn best uit te laten zien. Lichtgewicht, duurzaam en gemakkelijk in gebruik, deze set is een onmisbare aanvulling voor elke tuinliefhebber.

Productspecificaties

  • Merk: Dutchlander
  • EAN: 8590415012443
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Bamboe Kunststof
  • Afmeting (cm): 30x9x5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 110.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen