Dutchlander Gieter Tulp 1.55 liter Roze

4692336
19.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Dutchlander Gieter Tulp 1.55 liter Roze
19.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dutchlander Gieter Tulp 1.55 liter Roze

Maak het water geven van uw planten stijlvol en gemakkelijk met de Dutchlander Gieter Tulp. Deze charmante gieter, met een inhoud van 1.55 liter, is de perfecte mix van functionaliteit en design.

Kenmerken:

- Elegant Tulpenontwerp: De gieter heeft een uniek en aantrekkelijk tulpenontwerp, dat niet alleen praktisch is, maar ook een prachtige decoratieve toevoeging aan uw tuin of interieur vormt.
- Ergonomische Handgreep: Voorzien van een comfortabele, ergonomische handgreep, maakt deze gieter het water geven van uw planten een moeiteloze taak.
- Ideale Inhoud: Met een capaciteit van 1.55 liter biedt deze gieter voldoende wateropslag om uw planten grondig te bewateren zonder te zwaar te worden om te dragen.
- Duurzaam Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is de gieter lichtgewicht en duurzaam, bestand tegen dagelijkse slijtage en verschillende weersomstandigheden.
- Veelzijdig Gebruik: Perfect voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik. Of u nu kamerplanten water geeft of bloemen in de tuin, de Dutchlander Gieter Tulp is uw ideale partner.

Met de Dutchlander Gieter Tulp 1.55 liter voegt u een vleugje elegantie en efficiëntie toe aan uw tuinroutine. Deze gieter combineert een prachtig ontwerp met praktische bruikbaarheid, waardoor het water geven van uw planten een plezierige ervaring wordt.

Bestel vandaag nog en geef uw planten de zorg die ze verdienen met de Dutchlander Gieter Tulp!

Productspecificaties

  • Merk: Dutchlander
  • EAN: 8721161741039
  • Inhoud in liters: 1.0
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 23x14x17 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 132.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten