Dutchlander Gieter Theepot Vintage 7,5 liter Wit

4692337
22.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Dutchlander Gieter Theepot Vintage 7,5 liter Wit
22.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dutchlander Gieter Theepot Vintage 7,5 Liter wit

Voeg een vleugje nostalgie en charme toe aan uw tuin met de Dutchlander Gieter Theepot Vintage. Met een royale inhoud van 7,5 liter en een prachtig vintage ontwerp, maakt deze witte gieter het water geven van uw planten zowel stijlvol als efficiënt.

Kenmerken:

- Uniek Theepotontwerp: Deze gieter heeft een uniek theepotontwerp met een vintage uitstraling, wat een elegante en speelse toevoeging is aan uw tuinaccessoires.
- Grote Capaciteit: Met een inhoud van 7,5 liter kunt u meerdere planten tegelijk water geven zonder steeds bij te hoeven vullen, ideaal voor grotere tuinen of voor intensieve waterbehoeften.
- Duurzaam Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is deze gieter zowel lichtgewicht als duurzaam, bestand tegen dagelijks gebruik en verschillende weersomstandigheden.
- Comfortabele Handgreep: De ergonomische handgreep zorgt voor een comfortabele grip, waardoor het gemakkelijk is om zelfs een volle gieter te dragen en precies te gieten.

Met de Dutchlander Gieter Theepot Vintage 7,5 liter in wit, maakt u het bewateren van uw planten een stijlvol en aangenaam onderdeel van uw tuinroutine. Het nostalgische ontwerp gecombineerd met moderne functionaliteit zorgt ervoor dat deze gieter niet alleen een praktisch hulpmiddel is, maar ook een eyecatcher in uw tuin of op uw balkon.

Productspecificaties

  • Merk: Dutchlander
  • EAN: 8721161741015
  • Inhoud in liters: 7.0
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 41x27x26 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 374.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten