Dutchlander Gieter Pinar metaal 21 cm hoog Ivoor

4708279
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Dutchlander Gieter Pinar metaal 21 cm hoog Ivoor
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dutchlander Gieter Pinar - Metaal - 21 cm Hoog - Ivoor

De Dutchlander Gieter Pinar is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl, ideaal voor elke plantenliefhebber. Deze compacte gieter, met een hoogte van 21 cm, is niet alleen praktisch voor het bewateren van uw planten, maar voegt ook een vleugje charme toe aan uw tuin, balkon, of interieur.

Kenmerken:

- Compact en Handzaam: Met een hoogte van 21 cm is de Pinar gieter compact genoeg om gemakkelijk mee te werken, maar groot genoeg om uw planten efficiënt van water te voorzien. Het handzame formaat maakt het ideaal voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik.
- Hoogwaardig Metaal: De gieter is gemaakt van duurzaam metaal, wat zorgt voor een lange levensduur en een stevige constructie. Het metaal is weerbestendig, waardoor de gieter geschikt is voor gebruik in alle seizoenen.
- Stijlvolle Kleur: De gieter heeft een frisse witte kleur. Deze kleur zorgt voor een mooie, rustgevende uitstraling en voegt een speelse touch toe aan uw tuin- of interieurdecoratie.
- Ergonomisch Ontwerp: De Dutchlander Pinar gieter is ontworpen met comfort in gedachten. De stevige handgreep ligt prettig in de hand en maakt het gieten van water eenvoudig en precies, zonder te morsen.
- Decoratief Element: Naast zijn functionaliteit is deze gieter ook een stijlvol decoratief item. Plaats hem op een vensterbank, tuintafel, of in de kas voor een charmante toevoeging aan uw ruimte.

Of u nu een gepassioneerde tuinier bent of gewoon op zoek bent naar een mooie en praktische gieter voor uw kamerplanten, de Dutchlander Gieter Pinar biedt alles wat u nodig hebt. 

Productspecificaties

  • Merk: Dutchlander
  • EAN: 8721161741084
  • Inhoud in liters: 1.0
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 35x13x21 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 450.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen