Durban/Medina verstelbare stoel-bank loungeset - 4-delig

4477710
2299.00
Je kunt 459 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Durban/Medina verstelbare stoel-bank loungeset - 4-delig
2299.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Durban/Medina stoel-bank loungeset met verstelbare tuintafel

Zoek jij een betaalbare optie voor een moderne loungeset in eigen tuin? Dan is deze Durban/Medina stoel-bank loungeset dé perfecte keuze! De Durban loungestoelen en bank geven een echte moderne uitstraling. Natuurlijk past de Medina tuintafel perfect bij deze loungeset. Deze loungeset is een veelzijdige keus. De tafel heeft een verstelbare functie. Het tafelblad kan je verstellen in hoogte. Hierdoor heb je een lekkere loungehoek, zowel als een lounge-diningset. Dat is het beste van beide werelden! Wil jij ook een multifunctionele loungeset in jouw tuin hebben staan? Bestel dan direct online. 

Eigenschappen Durban loungeserie

Geniet van ultieme ontspanning met de onze Durban loungeserie. Het frame is gemaakt van aluminium in antracietkleur. Aluminium wordt veel gebruikt in tuinmeubelen door zijn positieve eigenschappen. Zo is aluminium licht van gewicht, roestbestendig en gaat het lang mee. Zo is het niet alleen een prachtige keuze, ook een duurzame. De armleuningen zijn voorzien van een rope motief. Dit geeft een moderne uitstraling aan deze loungemeubels. Deze serie bestaat onder andere uit loungestoelen, loungebank en een hoekbank. Door de licht grijze kussens ben je voorzien van een heerlijk zitcomfort waardoor je graag gaat zitten. 

Eigenschappen Medina up&down tafel

De unieke Medina up&down tafel. Deze bestaat uit aluminium en keramiek. Deze tuintafel is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Zo heb je altijd een Medina tuintafel die bij jou past. Deze tuintafel heeft een moderne uitstraling en biedt duurzaamheid door het lichte en roestbestendige aluminium frame. Het keramische blad zorgt voor een gemakkelijk onderhoed en is vlekbestendig. De tafel is in hoogte verstelbaar waardoor je deze tafel gemakkelijk transformeert van ontspannen loungen naar een dining setting. Maak van jouw tuin, jouw moment met deze Medina tuintafel! 

Deze set bestaat uit: 

 2x Durban loungestoel
1x Durban 3-zits loungebank
1x Medina up&down tafel royal grey

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097332493406
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 42.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 216x80x80 (LxBxH)
  • Geschikt voor aantal personen: 5

Beoordelingen

Gesponsorde producten