Draagbare Nekventilator, 3 Standen, Gezichtsventilator, Mini Ventilator, Wit

4685759
24.90
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OrangeShop-eu
4,1 Sterren
Draagbare Nekventilator, 3 Standen, Gezichtsventilator, Mini Ventilator, Wit
24.90
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Houd je hoofd koel met de draagbare nekventilator

De draagbare nek ventilator van Orange Care is jouw ultieme oplossing om onderweg koel te blijven. De ventilator is ontworpen met gemak en comfort in gedachten en beschikt over een breed scala aan functies om jouw koelervaring te verbeteren.

Handsfree ontwerp: geniet van bewegingsvrijheid

Laten we beginnen met het innovatieve ontwerp met 42 strategisch geplaatste luchtuitlaten rondom de nek. Zeg vaarwel tegen ongemak en hallo tegen continue koelte terwijl dit apparaat een verfrissende bries over je hele gezichtsgebied levert. Dankzij het handsfree ontwerp draag je de cooler om je nek. Hierdoor kun je jouw handen vrij houden terwijl je geniet van de verkoelende sensatie. Hierdoor is de nekventilator perfect voor verschillende activiteiten.

Eenvoudige bediening met drie snelheidsinstellingen

Het apparaat heeft die snelheidsinstellingen die je gemakkelijk aan kan passen naar jouw voorkeur. Klik herhaaldelijk op de aan-/uitknop om het apparaat af te stemmen op de gewenste snelheid. Neem zelf de controle en flexibiliteit in handen voor je koelervaring. Bovendien werkt hij fluisterstil. Ideaal voor gebruik op kantoor, in bibliotheken, klaslokalen en meer. Geniet van een rustige en comfortabele omgeving terwijl je koel blijft met deze stille maar effectieve ventilator.

Oplaadbaar via usb-c voor ultiem gemak

Maar dat is nog niet alles. Deze ventilator is ook oplaadbaar via USB-C, wat gemak garandeert waar je ook bent. Of je nu onderweg bent, aan het werk bent of buiten ontspant, de Orange Care draagbare nekventilator is jouw ideale metgezel om koel en comfortabel te blijven. Waar het leven je ook brengt, je houdt het hoofd koel met Orange Care.

Productspecificaties

  • Merk: Orange Care
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720612803470
  • Vermogen (Watt): 150.0
  • Automatische uitschakeling: Ja
  • Aan/uit indicator: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten