DR-HO’S Neck Pain Pro

2406283
129.95
Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OCG-Products
3,9 Sterren
DR-HO’S Neck Pain Pro
129.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

DR-HO’S Neck Pain Pro

Ontspanning voor nek, schouders en lichaam

  • Een ontspannende massage van nek en schouders 
  • De meegeleverde pads zijn afzonderlijk te gebruiken voor onderrug, buik en ledematen 
  • Keuze uit 3 programma's en 10, 20 of 40 minuten behandeling
  • Incl. automatische uitschakelfunctie na de gekozen tijdsduur

Wat is het?

De Neck Pain Pro is speciaal ontworpen voor gebruik op de nek en schouders en kan pijnlijke, stijve spieren stimuleren en masseren. Aangedreven door DR-HO'S Pain Therapy System, gebruikt de Neck Pain Pro TENS, EMS Therapie en DR-HO'S gepatenteerde AMP-stimulatie. Het is de combinatie van deze drie pijnverlichtingstechnologieën die DR-HO'S TENS-machines onderscheidt van andere TENS-apparaten.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken?

- TENS stimuleert de zenuwen om pijnsignalen naar de hersenen te verminderen.

- Auto-Modulating Pulse (AMP) biedt een rustgevende verscheidenheid aan stimulaties om aanpassing van de behandeling te voorkomen.

- Met de extra lichaamspads kunt u TENS gebruiken op andere pijnlijke plekken.

- EMS zorgt ervoor dat spieren samentrekken en ontspannen om de plaatselijke bloedsomloop te verbeteren en pijn te verminderen.

- Slimme elektroden zorgen voor meer gerichte stimulatie.

- Biedt verschillende massagetechnieken: diep kneden, trommelen, wrijven en meer!

 Waar kan DR-HO’S Neck Pain Pro bij helpen?

Voor iedereen die op zoek is naar een veilig, niet-medisch, effectief apparaat om spieren in de nek en schouders te ontspannen.

Hoe werkt DR-HO’S Neck Pain Pro?

Graag leggen we u uit hoe de Neck Pain Pro werkt.

  1. De Neck Pain Pro maakt gebruik van zowel TENS- als EMS-therapie. TENS werkt door de zenuwen te stimuleren om de stroom van pijnsignalen naar de hersenen te verstoren. Er wordt ook aangenomen dat het helpt bij het vrijkomen van endorfines, een chemische stof die ons lichaam van nature produceert om pijn te verlichten. Tegelijkertijd werkt EMS door spieren te stimuleren waardoor ze samentrekken en ontspannen. Deze constante stimulatie helpt de plaatselijke spierpijn te verlichten en helpt bij het verbeteren van gezonde spierprestaties.
  2. De meeste TENS-apparaten leveren één type stimulatie. Hoewel ze in het begin pijn zullen verlichten, zal het lichaam zich uiteindelijk aanpassen aan de stimulatie en pijnsignalen blijven sturen. Met de gepatenteerde AMP-technologie van DR-HO levert de Neck Pain Pro meer dan 300 verschillende elektrische stimulaties die automatisch en willekeurig variëren in golflengte, frequentie en rustperiodes. Deze rustgevende verscheidenheid aan pijnstillende pulsen voorkomt aanpassing aan de behandeling en zorgt ervoor dat het apparaat elke keer dat u het gebruikt, effectieve verlichting blijft bieden.
  3. De Neck Pain Pro heeft een speciaal nekcontour ontwerp voor ultiem comfort voor nek en schouders. De ingebouwde vier slimme elektroden zijn ontworpen om zachte TENS-, EMS- en AMP-stimulaties van het apparaat voor pijntherapie door te geven aan de doelgebieden.

Dit systeem mag niet gebruikt worden door baby's, kleine kinderen, zwangere vrouwen, mensen met een pacemaker en epileptici. Lees voor gebruik de handleiding zorgvuldig door. Raadpleeg uw arts bij vragen.

Productspecificaties

  • Merk: Dr. Ho
  • EAN: 0810890001830
  • Afstandsbediening: Ja
  • Geïntegreerd verwarmingselement: Ja
  • Automatische uitschakeling: Ja
  • Aan/uit indicator: Ja
Gesponsorde producten

Beoordelingen