DKNC - Kussen - Zeegras - 57x57x18cm - Bruin

4620085
97.95
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DKNC
4 Sterren
DKNC - Kussen - Zeegras - 57x57x18cm - Bruin
97.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Specificaties: 

  • Handgeweven uit natuurlijk, duurzaam zeegras, wat zorgt voor een stevig en ecovriendelijk product.
  • Met een diameter van 57 cm en een hoogte van 18 cm is het kussen ruim en comfortabel voor zowel zitten als ondersteuning.
  • Uitgevoerd in een neutrale bruine kleur, waardoor het kussen veelzijdig is en gemakkelijk in verschillende interieurstijlen past.


Afmetingen:

Lengte - 57 cm
Breedte - 57 cm
Hoogte - 18 cm
 

Ontdek ons prachtige, ronde zeegras kussen – een must-have voor elke kamer die vleugje natuurlijke elegantie nodig heeft. 
Dit kussen, geweven met liefde uit de beste zeegrasmaterialen, straalt een natuurlijke charme uit die past bij elke stijl, van de Scandinavische eenvoud tot de bohemien flair.
De rustieke bruine tint heeft net dat aardse gevoel dat roept om op te ploffen en te genieten van je favoriete boek of een warme kop thee.
Maar het is niet alleen mooi, het is ook praktisch. Gebruik het als een extra zitplek voor die spontane borrelavonden, of als een meditatieve ruimte om even helemaal tot rust te komen. 

Over Dijk Natural Collections:
Sinds 1990 brengt Dijk Natural Collections met veel passie natuurlijke woondecoratie op de markt met een uniek karakter. Dijk heeft wereldwijde samenwerkingen met fabrikanten en producenten van de mooiste woonaccessoires. De gehele collectie bestaat uit vele houten artikelen, prachtige vazen en flessen, hand gevlochten manden, wanddecoratie en andere accessoires.

Productspecificaties

  • Merk: Dijk Natural Collections
  • EAN: 8720006354717
  • Kleur: Bruin

Beoordelingen

Gesponsorde producten