DeWalt vloerventilator 50 cm DXF2067

3994904
228.99
Je kunt 45 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 45 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
DeWalt vloerventilator 50 cm DXF2067
228.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De DeWalt DXF2410 ventilator is een krachtige en veelzijdige oplossing voor luchtverplaatsing, ideaal voor professioneel en thuisgebruik. Met indrukwekkende functies en duurzame constructie biedt deze ventilator uitstekende prestaties en betrouwbaarheid.

De DXF2410 wordt geleverd met handige accessoires. Het 3,6 meter lange snoer geeft je de vrijheid om de ventilator op elke gewenste locatie te plaatsen, zonder je zorgen te maken over de nabijheid van een stopcontact. Zo kun je de ventilator precies daar positioneren waar je hem het meest nodig hebt.

De ventilator is ontworpen met mobiliteit in gedachten. Dankzij het verrijdbare ontwerp kun je de ventilator gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte verplaatsen, zodat je snel kunt profiteren van optimale luchtcirculatie waar nodig. Bovendien is de ventilator voorzien van een handvat, waardoor hij zelfs tijdens het verplaatsen gemakkelijk te dragen is.

Een andere handige functie van de DXF2410 is de kantelbaarheid. Hiermee kun je de luchtstroom naar de gewenste richting sturen, zodat je de ventilator kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu de lucht wilt richten op een specifiek gebied of een groter gebied wilt bedekken, deze functie biedt flexibiliteit en gemak.

Met een diameter van 60 cm en een vermogen van 220 Watt is de DXF2410 een krachtige ventilator die een aanzienlijke hoeveelheid lucht kan verplaatsen, waardoor effectieve koeling wordt geboden. Ondanks zijn krachtige prestaties blijft het geluidsniveau beperkt tot 66 dB, wat zorgt voor een comfortabele werkomgeving.

De DeWalt DXF2410 ventilator wordt geleverd met een garantie van 3 jaar, wat getuigt van betrouwbaarheid en ondersteuning door de fabrikant.

Kortom, de DeWalt DXF2410 ventilator biedt een combinatie van kracht, mobiliteit en gebruiksgemak. Of je nu een ventilator nodig hebt voor je werkplaats, kantoor of thuis, deze betrouwbare ventilator voldoet aan al je verwachtingen.

Productspecificaties

  • Merk: DeWalt
  • EAN: 6921183000905

Beoordelingen

Gesponsorde producten