DeWalt Klopboor-Schroefmachine 18V DCD996NT-XJ

4636870
199.10
Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4allshop
4,1 Sterren
DeWalt Klopboor-Schroefmachine 18V DCD996NT-XJ
199.10
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De DeWalt DCD996NT-XJ 18V klopboor-schroefmachine is een krachtige tool, ontworpen om te voldoen aan de eisen van zowel professionals als doe-het-zelvers. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde technologie biedt deze schroefmachine uitstekende prestaties voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu gaten wilt boren in hout, metaal of beton, deze machine levert optimale resultaten in elk project.

 

Afmetingen en Materiaal

De DCD996NT-XJ heeft een lichtgewicht ontwerp dat het gemakkelijk maakt om te manoeuvreren in krappe ruimtes. De machine is vervaardigd uit duurzame materialen die zorgen voor een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. De ergonomische handgreep verhoogt het comfort tijdens langdurige klus\\n -en boorwerkzaamheden.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Deze klopboor-schroefmachine is uitgerust met een krachtige 18V motor die zorgt voor hoge draaimomenten en snelheden, waardoor hij geschikt is voor zowel schroeven als boren. Met verschillende instelbare snelheden en een klopfunctie is de machine veelzijdig en kan hij zich aanpassen aan de uitdagendste materialen. Het LED-licht biedt extra zichtbaarheid in donkere hoeken.

 

Gebruik en Toepassing

De DeWalt DCD996NT-XJ is ideaal voor zowel professioneel gebruik als voor klussers thuis. Hij kan efficiënt worden ingezet voor boren in diverse materialen zoals hout, metaal en steen, evenals voor het schroeven van grote en kleine bevestigingsmiddelen. De machine is perfect voor renovaties, constructiewerkzaamheden of doe-het-zelf projecten.

 

Kenmerken

  • Krachtige 18V motor
  • LED-verlichting voor helder zicht
  • Opties voor verschillende snelheden
  • Ergonomische handgreep voor comfort
  • Duurzame constructie
  • Compact en lichtgewicht design

Productspecificaties

  • Merk: DeWalt
  • EAN: 5035048644577
Gesponsorde producten

Beoordelingen