DDPai Mini Pro QuadHD Wifi dashcam

4496726
59.00
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DDPai Mini Pro QuadHD Wifi dashcam
59.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De DDPai Mini Pro neemt video's op met QuadHD resolutie. Ondanks de super beeldkwaliteit blijft het dataverbruik beperkt door de laatste H.265 compressie technologie. De MicroSD kaart wordt dus niet méér belast dan bij dashcams met mindere beeldkwaliteit. De CMOS beeldsensor staat bekend om zijn uitstekende prestaties in het donker. 

256gb geheugenopslag

De DDPai Mini Pro ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb, goed voor ruim 20 uur QuadHD opnames.

DDPai 5GHz Wifi

Deze DDPai Mini Pro is uitgerust met 5GHz Wifi en kan daarom met de DDPai app worden gebruikt. De gebruiksvriendelijke app is handig te bedienen en kan worden gebruikt om live of opgeslagen beelden te bekijken en om instellingen te wijzigen. Ook eventuele firmware updates kunnen handig via de App worden uitgevoerd. 5GHz staat garant voor de snelste bestandsoverdracht.

Let op: De DDPai Mini Pro ondersteunt geen 2.4GHz Wifi. Met een telefoon of tablet zonder 5GHz ondersteuning is het daarom niet mogelijk te verbinden met deze dashcam.

Automatische Time Lapse parking mode

De DDPai Mini Pro heeft een handige automatische parkeerstand waarmee de auto kan worden beveiligd wanneer deze geparkeerd staat. De parkeerstand wordt automatisch geactiveerd wanneer gedurende 15 minuten geen beweging wordt waargenomen. De parkeerstand werkt met Time Lapse, dit betekent dat elke seconde een foto wordt gemaakt die later als versnelde video kunnen worden afgespeeld. Het voordeel van een parkeerstand met Time Lapse is dat de opnames veel minder data en stroom verbruiken dan normale opnames. Bovendien worden personen en kentekens alsnog herkenbaar in beeld gebracht.

Let op: De (automatische) parkeerstand werkt alleen in combinatie met de optionele 'DDPai Mini Pro Continue voeding' om de dashcam te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact.

Losse stijlvolle houder

Door het knappe design van deze DDPai Mini Pro is de installatie en het gebruik van de dashcam erg eenvoudig. De houder plak je op de voorruit en de camera schuif je eenvoudig in de houder. Verwijderen van de dashcam na het rijden is daarom een fluitje van een cent.

De laatste firmware voor DDPai is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: DDPai
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: DDpai Mini Pro, Houder met sticker, Dual USB Sigarettenvoeding, USB kabel (5 meter), Kabeltrimmer, Statische stickers, Extra 3M sticker, Handleiding
  • EAN: 6934915203741
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten