Dansschool de vlinders - Dansen aan zee

4685327
21.45
Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Dansschool de vlinders - Dansen aan zee
21.45
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dansschool de vlinders - Dansen aan zee AVI M4

Welkom bij Massamarkt, jouw online winkel voor de leukste boeken! Zoek je een leuk boek voor jonge lezers? Dan is "Dansschool de vlinders - Dansen aan zee" van Kluitman perfect. Dit boek combineert een spannend verhaal met prachtig geïllustreerde pagina's, ideaal voor kinderen die houden van avontuur en dansen.

Waarom kiezen voor "Dansschool de vlinders - Dansen aan zee"?

Wanneer je dit boek van Kluitman kiest, geef je jouw kind een plezierige leeservaring. Het boek is geschreven op AVI M4 niveau, wat betekent dat het geschikt is voor kinderen die in groep 4 zitten en al goed kunnen lezen. Het verhaal is begrijpelijk en uitdagend genoeg om hun leesvaardigheid te verbeteren.

Verhaallijn

In "Dansschool de vlinders - Dansen aan zee" volgen we de avonturen van een groepje jonge dansers die zich voorbereiden op een belangrijke dansvoorstelling aan zee. Ze leren samenwerken, overwinnen uitdagingen en hebben veel plezier samen. De eenvoudige taal en leuke illustraties zorgen dat kinderen blijven lezen.

Korte inhoud:
  • Boek: Dansschool de vlinders - Dansen aan zee
  • Merk: Kluitman
  • Geschikt voor: kinderen in groep 4 (AVI M4)
  • Thema: dans, avontuur, vriendschap
Bestel nu bij Massamarkt

Geef jouw kind het plezier van lezen met dit prachtige boek van Kluitman. Bestel "Dansschool de vlinders - Dansen aan zee" vandaag nog bij Massamarkt en laat je kind genieten van leesplezier!

Productspecificaties

  • Merk: Kluitman
  • EAN: 9789020677270

Beoordelingen

Gesponsorde producten