Creativ Company Vellen Krimpfolie Divers, 20x30, 4st.

4489382
23.88
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
Creativ Company Vellen Krimpfolie Divers, 20x30, 4st.
23.88
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Vellen krimpfolie zijn perfect om te decoreren en figuren te maken. Deze set bevat 4 vellen van 20x30 centimeter groot. De vellen hebben een glanzend oppervlak aan één zijde en zijn mat aan de andere zijde.


  • Soort: Transparant Glans
  • Inhoud: 4 stuks

Je kunt de vellen krimpfolie op verschillende manieren kleuren. Gebruik markers zoals Plus Color, Uni Posca of glas- en porseleinmarkers voor glanzende oppervlakken. Aan de matte kant kun je kleurpotloden en krijtjes gebruiken.

Om figuren te maken, leg je een sjabloon onder de krimpfolie en trek je het motief over. Laat het drogen en plaats het vervolgens enkele seconden in een voorverwarmde standaardoven (geen convectie of stoom) op 170 °C. Houd de oven in de gaten terwijl de krimpplaat eerst opkrult en daarna weer recht trekt. Haal het gekrompen motief uit de oven en laat het afkoelen. Als het niet helemaal recht is, kun je er een boek bovenop leggen om het weer plat te maken.

De gekrompen motieven en figuren kunnen worden gebruikt voor verschillende creatieve projecten. Maak hangers voor sieraden, zoals armbanden, halskettingen en oorbellen. Creëer je eigen persoonlijke sleutelhangers of maak een stijlvolle bedel om aan je tas te hangen.

Het krimpproces van de vellen krimpfolie is fascinerend om te bekijken en kan zowel kinderen als volwassenen vermaken. De kleine kunstwerken kunnen gebruikt worden om de kinderkamer te decoreren of als zelfgemaakt cadeau gegeven worden aan grootouders.

Productspecificaties

  • Merk: Creativ Company
  • EAN: 5712854423045
  • Kleur: Transparant
Gesponsorde producten

Beoordelingen