Cozy Flame

4685802
34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OCG-Products
3,9 Sterren
Cozy Flame
34.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Perfecte Tafelhaard: Compact, Stoer en Veelzijdig

Breng stijl en warmte in elke ruimte met deze nieuwe bio-ethanol sfeerhaard, ontworpen om zowel binnen als buiten een gezellige en uitnodigende sfeer te creëren. Deze tafelhaard is een perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit, verpakt in een compact en draagbaar ontwerp dat moeiteloos in elk interieur past. Laten we eens kijken naar de unieke eigenschappen en voordelen die deze tafelhaard u te bieden heeft.

 

Klein en Compact

Een van de meest opvallende kenmerken van deze mini sfeerhaard is het compacte formaat. Dankzij het ruimtebesparende ontwerp kunt u deze haard eenvoudig plaatsen op elke tafel, vensterbank of ander oppervlak zonder dat het veel ruimte inneemt. Of u nu een klein appartement, een gezellige woonkamer of een knus balkon heeft, deze tafelhaard past perfect in elke setting. Het is de ideale oplossing voor wie een sfeervolle ambiance wil creëren zonder concessies te doen aan ruimte.

 

Draagbaar en Veelzijdig

Naast het compacte formaat is deze tafelhaard ook uiterst draagbaar. U kunt hem gemakkelijk verplaatsen van binnen naar buiten, afhankelijk van waar u de gezellige warmte en sfeer wilt ervaren. Plaats de sfeerhaard op uw eettafel voor een intiem diner, op uw salontafel voor een ontspannen avond, of neem hem mee naar buiten voor een gezellige avond op het terras of in de tuin. De draagbaarheid maakt het eenvoudig om deze gezellige sfeerhaard te gebruiken waar u maar wilt, zonder gedoe.

 

Stoere Uitstraling

De Cozy Flame tafelhaard is gemaakt van hoogwaardig beton, wat zorgt voor een robuuste en stoere uitstraling. Het beton geeft de haard niet alleen een moderne en industriële look, maar maakt het ook duurzaam en bestand tegen diverse weersomstandigheden. Dit betekent dat u de haard met een gerust hart zowel binnen als buiten kunt gebruiken, zonder zorgen over slijtage. Het strakke design en de stoere uitstraling maken deze haard een stijlvolle toevoeging aan elk interieur of exterieur.

Geschikt voor Binnen en Buiten

Of u nu binnen een warme en knusse sfeer wilt creëren of buiten wilt genieten van een gezellige avond, deze compacte sfeerhaard  is perfect geschikt voor beide. Dankzij het gebruik van bio-ethanol als brandstof, is de haard volledig rookloos en geurloos, wat het ideaal maakt voor gebruik binnen. U kunt genieten van de dansende vlammen zonder last te hebben van rook of vervelende geuren. Bovendien is bio-ethanol een milieuvriendelijke en duurzame brandstof, wat bijdraagt aan een schone en gezonde leefomgeving. Dankzij de efficiënte verbranding van bio-ethanol kunt u urenlang genieten van de sfeervolle vlammen zonder constant bij te hoeven vullen. Dit maakt de haard ideaal voor lange avonden, of u nu gezellig binnen zit of buiten van de frisse lucht geniet.

 

Inclusief Onderzetter en Deksel

De Cozy Flame  wordt geleverd met een handige onderzetter en een deksel voor het doven van de vlammen. De onderzetter beschermt uw tafel of ander oppervlak tegen hitte en eventuele krassen, terwijl de deksel het gemakkelijk maakt om de vlammen veilig en snel te doven wanneer u klaar bent. Deze extra accessoires zorgen voor extra gemak en veiligheid, waardoor het gebruik van de haard een plezierige en zorgeloze ervaring wordt.

 

RVS Maatbeker met Keramische Wol

Voor een gemakkelijke en nauwkeurige vulling van de haard is een RVS maatbeker met keramische wol inbegrepen. De maatbeker maakt het eenvoudig om de juiste hoeveelheid bio-ethanol af te meten, terwijl de keramische wol zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte verbranding. Dit draagt bij aan de lange brandduur en zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van de sfeervolle vlammen.

 

Rookloos en Geurloos

Dankzij het gebruik van bio-ethanol als brandstof is deze tafelhaard volledig rookloos en geurloos. Dit maakt het ideaal voor gebruik binnen, waar u niet wilt dat rook of geuren uw woonruimte vervuilen. U kunt genieten van de natuurlijke en gezellige warmte van de sfeerhaard zonder de nadelen van traditionele brandstoffen. Bovendien is bio-ethanol een milieuvriendelijke optie, waardoor u bijdraagt aan een duurzame toekomst.

 

 

Productspecificaties

  • Merk: BluMill
  • EAN: 8720663023957
  • Kleur: Grijs

Beoordelingen

Gesponsorde producten