Cosiloft vuurtafel 100 x 100 cm. - Zwart/Teak

4606272
1299.00 995.00
Je kunt 199 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cosiloft vuurtafel 100 x 100 cm. - Zwart/Teak
1299.00 995.00
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Cosiloft vuurtafel 100 x 100 cm. - Zwart/Teak

Breng sfeer en warmte naar je tuin met de prachtige Cosiloft vuurtafel 100 x 100 cm. Deze vuurtafel combineert stijl en functionaliteit, waardoor je gezellige avonden met vrienden en familie nog specialer worden. Het strakke, moderne design met een zwart aluminium frame en een teak houten blad past perfect in elke tuin of terras. De tafel is niet alleen een eyecatcher, maar ook praktisch in gebruik. Zet je drankje of hapje neer terwijl je geniet van het knisperende vuur en de aangename warmte. Of de haard nu aanstaat of niet, de Cosiloft vuurtafel biedt altijd een gezellige plek om samen te komen. Bestel direct online! 

Eigenschappen Cosiloft vuurtafel

De Cosiloft vuurtafel 100 x 100 cm. black – teak heeft een aantal geweldige eigenschappen die hem ideaal maken voor buitengebruik. Het aluminium frame is voorzien van een zwarte coating, waardoor het niet kan roesten. Het teak houten blad voegt een natuurlijke, warme uitstraling toe en is tegelijkertijd duurzaam. Met een hoogte van 47 cm is de tafel perfect als loungetafel, en je kunt er zelfs een gasfles van 5 kg in kwijt zonder dat deze zichtbaar is. De meegeleverde afdekplaat zorgt ervoor dat je het volledige tafeloppervlak kunt benutten wanneer de haard niet aanstaat.

De Cosiloft vuurtafel wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om direct te genieten:

  • Een 30 mBar regelaar met gasslang: Deze zorgt ervoor dat de gasdruk van de gasfles veilig en constant wordt geregeld. Dit zorgt voor een stabiele en veilige vlam.

  • Keramische houtblokken: Voor een authentieke uitstraling en warme sfeer.

  • Lavastenen: Deze zorgen voor een goede verdeling van de hitte en een mooie afwerking.

  • Afdekplaat: Hiermee kan je de haard afdekken wanneer deze niet in gebruik is, zodat je het volledige tafeloppervlak kunt benutten

De vuurtafel heeft een verwarmingscapaciteit van ongeveer 9 kW, wat betekent dat je kunt genieten van een aangename warmte bij een maximaal verbruik van slechts 600 gram gas per uur.

.

Productspecificaties

  • Merk: Cosi
  • EAN: 8712757455317
  • Vorm: Vierkant
  • Kleur: Bruin
  • Afmeting (cm): 100x100 (LxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten