Comfortabele rugleuning voor in bed

3980616
50.03
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Comfortabele rugleuning voor in bed
50.03
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

De rugsteun heeft een licht maar stevig frame, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is en toch duurzaam en betrouwbaar is. Het frame is uitgevoerd in een witte kleur, wat een frisse uitstraling geeft.

Met 5 verschillende verstelbare standen, variërend tot 85 graden, kunt u de rugsteun aanpassen aan uw gewenste positie en comfort. Het hoofdkussen zorgt voor extra ondersteuning en helpt bij het handhaven van een goede houding.

De rugsteun is belastbaar tot maximaal 108 kg, waardoor het geschikt is voor verschillende gebruikers. De kleur van de rugsteun is wit met blauw, wat een stijlvolle en moderne uitstraling geeft.

De afmetingen van de rugsteun zijn 550 x 500 x 560 mm (hoogte x diepte x breedte), en de hoogte is verstelbaar van 280 mm tot 550 mm. Met een gewicht van slechts 3 kilo is de rugsteun gemakkelijk te hanteren en te verplaatsen.

Of u nu wilt genieten van een goed boek in bed of ontspannen in de tuin, deze verstelbare rugsteun biedt het comfort en de ondersteuning die u nodig heeft.

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • EAN: 5021196595854
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 49x50x6 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten