Cheveux Professionele Wafeltang 25mm – Krultang SCV12 PRO Edition – Waver – Golvenkrultang – Beach Waves

4669091
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cheveux Professionele Wafeltang 25mm – Krultang SCV12 PRO Edition – Waver – Golvenkrultang – Beach Waves
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de ultieme haarstylingervaring met de Cheveux Wafeltang, ook wel bekend als de keultang, nu beschikbaar op bol.com. Deze geavanceerde wafeltang met display combineert snelheid, precisie en gebruiksgemak voor een moeiteloze stylingroutine!

Het heldere digitale display van de Cheveux Wafeltang maakt het instellen van de temperatuur een eenvoudige en nauwkeurige taak. Dit stelt jou in staat om volledige controle te hebben over je styling, ongeacht het gewenste resultaat. Of je nu kiest voor zachte golven of strakke krullen, de Cheveux Wafeltang biedt een breed temperatuurbereik van 140 tot 220 graden Celsius om aan al je haarbehoeften te voldoen.

Een van de opvallende kenmerken van deze wafeltang is de supersnelle opwarming. Met minimale wachttijd ben je direct klaar om je haar te transformeren. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar maakt ook spontane styling mogelijk, wanneer je maar wilt.

Het 360 graden draaiende snoerkabel van de Cheveux Wafeltang voegt een extra laag van gemak toe aan je stylingroutine. Geniet van maximale bewegingsvrijheid terwijl je de tang soepel door je haar beweegt. Geen beperkingen, alleen onbeperkte stylingmogelijkheden. Of je nu voor de spiegel staat of je haar in verschillende hoeken stylet, het draaiende snoer past zich aan aan jouw behoeften.

Daarnaast heeft de Cheveux Wafeltang een lichtgewicht ontwerp. Ontworpen met jouw comfort in gedachten, ligt de tang prettig in de hand, zelfs tijdens langere stylingssessies. Het lichte gewicht draagt bij aan een moeiteloze stylingervaring, waardoor je zonder vermoeidheid de perfecte look kunt creëren.

Bovendien wordt de Cheveux Wafeltang geleverd met een handige houder/standaard, waarmee deze haarstylingtool niet alleen functioneel is tijdens gebruik, maar ook wanneer deze niet in gebruik is. De standaard biedt een veilige en stabiele plek om de wafeltang neer te zetten, waardoor je werkoppervlakken beschermd blijven en je de tang gemakkelijk binnen handbereik hebt.

Met de Cheveux Wafeltang gaat haarstyling verder dan alleen het creëren van golven en krullen. Het is een kans om expressie te geven aan jouw unieke stijl. Of je nu een subtiele beachy look wilt voor een casual dag of glamoureuze krullen voor een speciale gelegenheid, deze wafeltang staat garant voor veelzijdigheid en professionele resultaten.

De aanschaf van de Cheveux Wafeltang biedt niet alleen toegang tot geavanceerde haarstylingtechnologie, maar ook tot een wereld van mogelijkheden om jouw look te personaliseren. Bestel nu en ontdek de innovatie en efficiëntie van Cheveux haarstylingtools.

Productspecificaties

  • Merk: Cheveux
  • EAN: 5404037400331
  • Maximale temperatuur (°C): 220
  • Aantal standen: 3
  • Oververhittingsbeveiliging: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 2 (Ø)
  • Diameter (cm): 2.0
  • Geschikt voor type haar: Alle haartypes
  • Inclusief accessoires: Handschoen
  • Ionische technologie: Ja
  • Type krullen: Grove krullen
  • Geschikt voor beschadigd haar: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten