Cheveux Elektrische Kruik - Fleece - Oplaadbare Kruik - Draadloos - Grijs - Tegen de Buikpijn - Warmwaterkruik

4671133
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cheveux Elektrische Kruik - Fleece - Oplaadbare Kruik - Draadloos - Grijs - Tegen de Buikpijn - Warmwaterkruik
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Cheveux elektrische kruik is een doeltreffende oplossing voor het verlichten van buikpijn, ontworpen met gebruiksgemak en comfort als prioriteit. In tegenstelling tot traditionele kruiken, biedt dit geavanceerde product een eenvoudige, maar effectieve benadering van pijnverlichting.


Met een gestroomlijnd ontwerp en een focus op functionaliteit, richt de Cheveux kruik zich op het leveren van een constante, aangename warmte om spierspanning te verminderen en de bloedcirculatie te bevorderen. Hoewel het geen instelbare temperatuurinstellingen heeft, is de kruik ontworpen om een optimale warmte te bieden voor het verlichten van buikpijn.

Het gebruik van elektrische verwarmingstechnologie zorgt voor een consistente warmteafgifte zonder de noodzaak van ingewikkelde instellingen. Dit maakt de kruik bijzonder gebruiksvriendelijk, waardoor gebruikers snel en gemakkelijk kunnen genieten van de verlichting die ze nodig hebben.


De Cheveux kruik beschikt over een ergonomisch ontwerp dat perfect past op het buikgebied, waardoor een maximale dekking wordt geboden voor effectieve warmteoverdracht. De zachte, comfortabele stof zorgt voor een plezierige ervaring tijdens het gebruik, wat essentieel is voor het bevorderen van ontspanning.


Met het oog op draagbaarheid is de Cheveux kruik compact en gemakkelijk mee te nemen, zodat gebruikers overal kunnen profiteren van de verlichting van buikpijn. Of het nu gaat om menstruatiekrampen, spijsverteringsproblemen of andere vormen van ongemak, deze elektrische kruik biedt een betrouwbare en innovatieve oplossing.


In de zoektocht naar welzijn en comfort is de Cheveux elektrische kruik een investering in zelfzorg. Zonder ingewikkelde instellingen biedt dit product een eenvoudige en effectieve manier om buikpijn te verlichten, waardoor het een waardevolle metgezel is in het streven naar een gezonder en comfortabeler leven.

Productspecificaties

  • Merk: Cheveux
  • EAN: 5404037400348
  • Vermogen (Watt): 380.0
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Fleece
  • Afmeting (cm): 25x17,5 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten