Brunox Turbo spray 300ml

4431709
21.76
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
Brunox Turbo spray 300ml
21.76
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Brunox Turbo Spray 300ml is een krachtige spray die diep doordringt in haarscheurtjes en tussenruimtes, zoals vastgeroeste schroefverbindingen. Het heeft uitstekende kruipeigenschappen, waardoor vastzittende onderdelen gemakkelijk kunnen worden losgedraaid. Deze spray is ideaal als preventieve corrosiebescherming voor schroeven, binnenkabels, kogellagerpassingen en meer. Daarnaast is het een geweldig verzorgingsproduct voor elektrische fietsen, omdat het reinigt, elektronische contacten conserveert en kruipstroom voorkomt. Het heeft een lagere wrijving dan smeervetten, waardoor het ook geschikt is om vastroesten van zadel- en stuurpennen te voorkomen, terwijl de klemwerking behouden blijft. Deze spray is ook perfect voor het smeren van scharnierpunten van derailleurs en het conserveren van de binnenkant van framebuizen, omdat het vocht verdrijft en overal komt dankzij de goede kruipeigenschappen. Bovendien is het milieuvriendelijk en bevat het geen schadelijke stoffen. Het heeft een uitstekende reinigende werking, werkt vuilafstotend en is niet elektrisch geleidend.


  • Smeermiddel: Langdurig werkend smeermiddel met speciaal mengsel van koolwaterstoffen en TURBOLINE.
  • Roestoplossende kruipolie: Roestoplossende kruipolie met uitstekende penetrerende werking, waardoor vastzittende schroeven snel loskomen en vastgeroeste mechanismen weer kunnen bewegen.
  • Corrosiebeschermer: Garandeert volledige corrosiebescherming (6 maanden) met onzichtbare beschermingslaag en filmdikte die vocht verdrijft en vuil afstoot.
  • Reinigingsmiddel: Verwijdert moeiteloos diverse soorten vuil, zoals teer, remstof, plakresten, kruit-, lood- en koperresten van wapens. Neutraliseert handzweet en beschermt verschillende metalen.
  • Contactspray: Met lage oppervlaktespanning en goede hechting aan metalen, voorkomt lekstromen en verwijdert vocht om kortsluiting te voorkomen en te verhelpen.

Productspecificaties

  • Merk: No brand
  • EAN: 7610567953003

Beoordelingen

Gesponsorde producten