Brunox Turbo-spray 100ml

4431695
18.16
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
Brunox Turbo-spray 100ml
18.16
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Brunox turbo spray 100ml is een veelzijdig product dat geschikt is voor verschillende toepassingen. Het heeft uitstekende kruipeigenschappen, waardoor het zelfs in de kleinste haarscheurtjes en tussenruimtes kan doordringen. Dit maakt het ideaal voor het losdraaien van vastgeroeste schroefverbindingen zonder geweld te gebruiken.


Daarnaast biedt Brunox spray ook preventieve corrosiebescherming voor onderdelen zoals schroeven, binnenkabels en kogellagerpassingen. Het is ook zeer geschikt voor elektrische fietsen, omdat het reinigt, elektronische contacten conserveert en kruipstroom voorkomt. Bovendien heeft het een lagere wrijving dan smeervetten, waardoor het ideaal is om het vastroesten van zadel- en stuurpennen te voorkomen, terwijl de klemwerking behouden blijft.


De Brunox spray is ook perfect voor het smeren van scharnierpunten van derailleurs en het conserveren van de binnenkant van framebuizen. Dankzij de goede kruipeigenschappen komt het overal en verdrijft het vocht. Bovendien is het milieuvriendelijk, omdat het geen schadelijke stoffen bevat zoals mine-raalolie en metaalhoudende toevoegingen.


De werking van Brunox turbo spray kan als volgt worden samengevat:

  • Smeermiddel: Het is een langdurig werkend smeermiddel dankzij het speciale mengsel van koolwaterstoffen en de toevoeging van TURBOLINE.
  • Roestoplossende kruipolie: Het is een roestoplossende kruipolie met uitstekende penetrerende werking, waardoor vastzittende schroeven snel loskomen en vastgeroeste mechanismen weer kunnen bewegen.
  • Corrosiebeschermer: Het koolwaterstofmengsel zorgt voor volledige corrosiebescherming gedurende 6 maanden door een compacte onzichtbare beschermingslaag en de nodige filmdikte.
  • Reinigingsmiddel: Het verwijdert moeiteloos verschillende soorten vuil, zoals teer, remstof en plakresten. Het neutraliseert handzweet en beschermt verschillende metalen oppervlakken.
  • Contactspray: Het is een contactspray met lage oppervlaktespanning en goede adhesie aan metalen, waardoor lekstromen worden voorkomen en vocht meteen wordt verwijderd.

Productspecificaties

  • Merk: No brand
  • EAN: 7610567953102

Beoordelingen

Gesponsorde producten